Annons

dejtingsajter kultur jobb Bröstförstoring maj 2017 - Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå Jenny Cajander - Elsa12345

Bild för Elsa12345
dejting mazily tumblr Elsa12345

nischade dejtingsajter flashback 2 barn, 34år, 157 cm, 50 kg
Bröstförstoring
Konsultation 10/3 2017 Jenny cajander
Op 11/5 2017 Jenny cajander, Umeå
295cc hp bakom bröstmuskeln
Strl före op: 70A
Strl efter op: ?

OP-datum: 
dejtingsajter kultur ordbok torsdag, 11 maj, 2017

nätdejting sverige zaremba Dagen före bytte jag sängkläder i alla sängar, packade en väska med en tröja med dragkedja, mjuka brallor och rena underkläder. Och tog en dusch. Sov väldigt bra, trodde jag skulle sova dåligt.

dejtingsajter kultur göteborg Vaknade och tog den sista duschen före operationen. Strax efter kl 08 kom taxin och hämtade mig. Sa hej då och kramade mina barn och min sambo. När jag kom fram så fick jag en säng med gardiner runt omkring, fanns tv och tidningar att läsa. Fick ta på mig en rock och en liten stund senare satte de infart i armvecket och jag fick alvedon och tradolan. Narkossköterska, narkosläkare kom och hälsade. Kirurgen ritade och vi skrev avtalet. Hann läsa en hel bunt med tidningar innan det blev min tur.

dejtingsajter kultur gävle Jag fick gå till operationssalen och hoppa upp på britsen, armarna på armstöd. Det var ngn slags värmedyna över benen. De kollade blodtryck, saturation innan narkosläkaren sprutade in sömnmedlet i infarten. Jag skulle andas lite syrgas medans. Kommer ihåg att han sa att om 30 sekunder kommer du väldigt trött. Tittade på lampan i taken och funderade om jag skulle titta eller blunda. Tänkte att det kanske är creepy om jag bara stirrar liksom. :) Sen kommer jag inte ihåg något mer.

nätdejtare lever lyckligare längre hår Vaknade sedan och var först ganska trött, men piggade på mig rätt snabbt tror jag. De kom in och kollade till mig lite nu och då. Jag fick en fika bricka med te, rostad macka, fruktsallad och juice. Sjukt gott. Var väldigt hungrig. Bad om mer te och smörgås. Mådde väldigt bra, inge ont alls och inget illamående. Efter allt te så tassade jag iväg på toan. Sedan hann jag läsa nån tidning till, slösurfade och titta lite på tv innan min sambo kom och hämtade mig kring kl 15. Hämtade ut medicinen på Apoteket. Bilresan på ca 30 min var inget problem.

muslimska dejtingsajter finland Tycker jag hade en mycket bra upplevelse på operationsdagen. Alla var så fina och gulliga. Får se hur det blir framöver.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback