Annons

dejtingställen stockholm Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft maj 2017 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Jaanah87

Bild för Jaanah87
helt gratis dejtingsajter Jaanah87

nätdejting för rika på 29år, 2 barn, 157cm, 52kg

nätdejting för rika personer Bröstförstoring och Bröstlyft
Konsultation 19/4 Paolo Montemurro, Akdemikliniken
OP 4/5 Paolo Montemurro, Akademikliniken
315ml, bakom bröstmuskeln
Storlek före OP: 80B
Storlek efter OP: Blir spännande att se

OP-datum: 
gratis dejtingsajt norge torsdag, 4 maj, 2017

dejting 55 enköping Igår gjorde jag min bröstförstoring + bröstlyft hos fantastiska akademikliniken och operationen utförd av skickliga Paolo.

bilder på dejtingsida gratis Dagen innan operationen var jag väldigt nervös, klättrade nästan på väggarna. Det här var något jag väntat på i flera år. Jag har alltid haft lår och rumpa som inte varit propotionsenliga med mina bröst och efter 2 graviditeter + 2 ammande barn var mina bröst 2 små uttömda påsar. Så ja, dagen innan hade jag fjärilar i magen samtidigt som jag ville spy för att jag var så nervös.

nätdejting för pensionärer göteborg Kvällen innan körde jag en dubbeldusch med descutan fast med mitt vanliga schampoo samt klippte ner naglar och tog bort allt nagellack för att minska risken för bakterier.

dejting 55 linköping På operationsmorgonen klev jag upp okristligt tidigt, drack en kopp kaffe utan mjölk och ett litet glas vatten, sedan gällde fasta. En till dubbeldusch med descutan, påklädning och sen bar det iväg! På vägen dit kunde jag knappt sitta still på tunnelbanesätet, det var så spännande och som jag längtat!

nätdejting 2013 creteil Väl framme vid receptionen kollade de mitt ID, sedan blev jag skickad 1 trappa upp till ett litet väntrum som de hade där. Behövde inte vänta mer än 3 minuter innan en snäll sköterska tog emot mig. Hon visade mitt till mitt rum, bad mig skriva i lite kontakt info och sa att jag kunde byta om. Satte på mig en sjukhusrock och en skön morgonrock över det och ett par tofflor, behöll bara trosorna på. Efter ett litet tag kom narkosläkaren innan och tog lite information samt fick jag tillfälle att fråga frågor. Efter ytterligare ett tag kom Paolo och en annan läkare och frågade mig hur jag mådde, sedan förde de mig till ett annat rum. Där fotade Paolo mig och ritade på brösten. Hela tiden var han oerhört professionell och pratade lugnande hela tiden och jag fick tillfälle att ställa frågor. Jag kände mig lugn trots den bisarra situationen, att stå i endast trosor framför 2 män medan en av männen ritade på mina bröst. Men inte en enda gång kändes det obehagligt, var däremot jätte nervös inför operationen!

rolig dejt i stockholm Sedan återvände jag till mitt rum där jag fick prova ut en NY och knappt 15 minuter senare var det dags för operation! Då hade jag varit på kliniken i lite mer än en timme. Jag fick ta tabletter och gå på toaletten innan vi gick in till operationssalen. Jag fick sätta på mig en mössa innan vi gick in och fick sedan klä av mig där inne till endast trosorna. Jag la mig på en brits med armarna sträcka utåt där sköterskan sedan la en infart. De täckte min nederdel med ett papperslakan och pratade otroligt lugnande hela tiden. Super professionella och snälla var de. När narkosläkaren kom in fick jag säga god natt i några timmar, märkte inte ens av när jag somnade, Kommer bara ihåg att de sa att det kan spänna i armen sedan slumrade jag sött.

perfekt dejt i stockholm Jag vaknade av att någon så mitt namn, var så trött och frusen att jag började skallra tänder, men de kopplade in en skön luftvärmare och jag slumrade till en stund. Efter ett tag märkte jag av smärtan, den låg främst mellan mina bröst och gjorde varje andetag onda. Det har fortfarande inte släppt nu 1 dag post op. Men det var lindrigt och jag klarade mig utan några värktabletter.

nätdejting zoosk bra Lite senare fick jag komma tillbaka till rummet. Jag sms:ade de närmaste att min operation gått bra, sedan somnade jag om en stund. Efter ett tag var jag tvungen att gå på toaletten, Då skulle någon följa med och vänta utanför. Snacka om prestationsångest, hade svårt att kissa och blev stressad av att veta att någon väntade utanför. Men det gick bra tillslut. Sedan somnade jag om YTTERLIGGARE en gång i säkert 1 timme. Men efter det var det dags för kaffe (bästa kaffet i världen) och en macka, tackade nej till yoghurt. Det satt sååå bra. De kom in med lite informations material och gick igenom medicineringen med mig. Plus fick jag en liten present, Så fint. Ett ansiktsvatten som luktar bär, en ny favorit!

nätdejting för rika behöver Sen kom Paolo in och berättade att operationen gått bra utan några komplikationer och frågade om jag hade några frågor, det var en snabb visit men han svarade på de frågor jag hade utan att verka stressad. Kort efter det blev jag hämtad och åkte hem.

nätdejting zoosk review Nu en dag senare har jag väldigt ont i ryggen och svårt att ta djupa andetag då det gör så ont. Har tagit all min medicin enligt presentation + morfin 2 ggr då jag haft väldigt ont. Det är väldigt spänt och bröstet börjar strax under nyckelbenet, längtar tills de sjunker ner! Ett tipps till er som har svårt att andas: ställ er på knä framför säng/soffa och lägg upp armarna, gör sedan ner huvudet mellan armarna så kan ni ta djupa andetag utan att det gör för ont.

nätdejting zoosk login Kommentarer om akademikliniken: väldigt fräsch klinik med alldeles strålande personal. Kände mig super trygg med alla som jag träffade på och alla ingav samma sorts lugn, att jag var i trygga händer. Har inte ångrat 1 sekund att jag valde att operera mig hos dem och de är värda varenda krona extra man får betala till skillnad från andra plastikkliniker. De får 10/10 på ALLA aspekter.

dejtingsidor ukraina online Kommentarer om Paolo: Ända sedan konsultationen har jag haft ett stort förtroende för honom. Han har besvarat alla mejl super snabbt, gett sin professionella åsikt i de frågor och funderingar jag haft. Han känns väldigt trygg och oerhört professionell. Framför allt, han gav mig de snyggaste brösten jag någonsin drömt om att få. Jag är SÅ glad att jag följde hans råd för han vet precis vad han pratar om. Började på riktigt lipa första gången jag såg dem, trodde aldrig jag skulle äga ett par så fina bröst.

dejtingsidor ukraina idag Kostnad på allt:
Bröstlyft, Bröstförstoring 315ml + kapselförsäkring: 90.500:-
Medicin + descutan: ca 400:-
Extra BH (fick 1 gratis från kliniken): 450:-

nätdejting zoosk jobs Men de bröst jag fått är ovärderliga och det bästa beslut jag gjort.

bra date tips stockholm kristen dejting exempel 2017, juli 8 - 09:06
hur får man till en andra dejt CMA
Bild för CMA
 Online
hur många får man dejta samtidigt Senast sedd: 12 tim 55 min sedan
Silver
dejtingsajter för handikappade förr Medlem: 2017-07-07 01:59

dejting 55 uppsala Tack för att du delar med dig! Jag funderar på Akademikliniken, och då kanske man ska välja Paolo. Var det ditt eget val eller slumpen?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback