Annons

dejtingsajter 50 plus när Bröstförminskning maj 2017 - Carlanderska privatsjukhuset Peter Cosmo - jennifermli

Bild för jennifermli
nätdejting beroende centrum jennifermli

bra nätdejting profil pris 20 år, 167 cm, 68 kg
Bröstförminskning
Egenremiss skickad till Sahlgrenska: 9/5-2016
Konsultation på Sahlgrenska, Peter Apelgren: 20/10-2016
Operation på Carlanderska, Peter Apelgren: 12/5-2017
Före: 65I
Efter: Vill ha 65C

OP-datum: 
dejting oslo ystad fredag, 12 maj, 2017

bra nätdejting profil privat Efter bara två timmar sömn så ringde klockan vid 5:00. Detta med två timmars sömn visade sig vara en fruktansvär idé, men det återkommer jag till sedan. I alla fall, 5:00 gick jag upp för att göra min tredje dubbeldusch med hibiscrub. Tiden gick i snigelfart och jag bara satt och väntade på att jag skulle kunna gå till bussen.

dejta en transsexuell 6:00 satt jag på bussen på väg till Carlanderska Sjukhuset i Göteborg. Var fruktansvärt nervös och hade ingen aning vad jag skulle vänta mig. Väl där gick jag och anmälde mig i receptionen och fick sedan sätta mig i väntrummet med andra som skulle opereras i dagkirurgi. En kort stund senare kom en sjuksköterska och ropade upp oss, sedan gick vi som en liten skolklass till ett rum med sex stycken sängar. Där fick jag byta om till sjukhusets trosor, strumpor och en lång tröja.

telefon dejt tips Ganska direkt kom en sjuksköterska och ställde frågor, gav mig dropp och så vidare. När hon var klar kom kirurgen, Peter Apelgren, samt två sjuksköterskor och hälsade på mig. Nu var det även dags för kirurgen att måla på mina bröst var han skulle skära. Tittade ner på mina bröst och fattade absolut ingenting, men det skulle säkert bli bra tänkte jag.

dejting handikapp parkeringstillstånd Så fort dom hade gått ut så kom narkossköterskan in. Han gick igenom min journal och tog sedan med mig till operationssalen. Fick gå hela vägen dit med min dropp i handen, kändes lite roligt. När vi sedan var i operationssalen så fick jag direkt lägga mig på britsen. Var hur taggad som helst, har alltid undrat hur det känns att liksom räkna baklänges från tio och bara försvinna… Så blev det inte. Jag satt och berättade om min Harry Potter-tatuering för sköterskan som skulle ge mig lite lugnande inför narkosen så att jag inte skulle bli för nervös, och SNARK! Jag tuppade av direkt! AV DET LUGNANDE! Mitt sista minne är att jag predikade om den sista Harry Potter-boken. Så ja. Snyft.

dejtingsidor recension göteborg Uppvaket var nog det värsta jag varit med om. Blev sövd runt 7:00 och vaknade vid ca 11:00. Hade superont, mådde dåligt och ja. Här kommer dedär med två timmar sömn in. På toppen av allt detta så var jag helt dödstrött! Orkade inte röra mig! Kunde inte sova! Hade ont! Allt var skit! Kunde inte gå på toa då jag mådde så illa. Fick massa morfin och paracetamol. Åt sedan en macka, visade sig dock vara paprika på. Gissa vem som är allergisk mot paprika. Gissa vem som just nu sitter med eksem i hela ansiktet…. Nåväl! Fick även testa att gå på toaletten men klarade det inte pga svimfärdig, så sköterskorna fick köra in min säng på toaletten. Ganska snabbt efter detta blev jag utskriven och bilresan hem som tog över en timma var helt fruktansvärd. Inget position var bekväm att sitta i, mina ögon kunde inte vara öppna men inte stängda heller, hela min kropp bara skrek…. Och ja, smärtan så klart! När vi väl var hemma körde jag en powerwalk till min säng, trotsade smärtan och SOV! I två timmar! Sen vaknade jag och mådde så himla mycket bättre! Smärtan var där så klart, men måste erkänna att tröttheten och illamåendet gjorde allt hundra gånger värre…. Medan jag sov så var min mamma på apoteket och hämtade ut alla en miljard mediciner som jag fått utskrivet.

dejtat 3 månader gratis Första natten gick hur bra som helst. Kunde sova på sidan och smärtan var inte alls så illa som jag trodde. Nu är jag uppe och går helt utan problem!

dejtat 3 månader komplett Mitt tips till er alla: Asså. SOV. Ordentligt. Sov så mycket det bara går natten innan, så kanske ni slipper min abvsolut fruktansvärda upplevelse….

dejtat 3 månader kvar Har för mig att läkaren tog bort 450 ml på ena bröstet och 550 på det andra. I alla fall något liknande.

dejtingsajter senior hjälp dejta transsexuell wiki 2017, maj 14 - 14:53
dejtingsajter 50 plus kvinnor rose.rem
Bild för rose.rem
 Offline
dejtingsajt norrland damer Senast sedd: 11 tim 27 min sedan
Silver
nätdejting för skilda världar Medlem: 2017-05-14 13:07

dejtat 3 månader webbkryss vad roligt att äntligen är operationen gjort. jag har gjort samma operation samma dag och på samma sjukhuset, vid 11 tiden gick jag in till operationssalen, blev oxå opererad av Peter Apelgren :D.

dejta i usa jobs dejta transsexuell outing 2017, november 13 - 19:40
dejta transsexuell op mira
Bild för mira
 Offline
dejtingsajter 50 plus gratis Senast sedd: 3 dagar 2 tim sedan
Silver
dejtingsajt affär youtube Medlem: 2017-11-06 08:11

nätdejting kristna värdepartiet Hej! Ser att du skrev att du ville ha c-kupa. Fick du det sen? Mvh

dejtingsajter vuxna norsk dejtingsida gratis online 2017, november 26 - 15:42
bra dejtingsida flashback konton marielinnea
Bild för marielinnea
 Offline
nätdejting skriva meddelanden android Senast sedd: 3 dagar 20 tim sedan
Silver
dejta på badoo konto Medlem: 2017-11-14 12:47

dejtingsajter akademiker Åhh så roligt att läsa din operation historia! Jag ska träffa Peter Apelgren på onsdag och opereras sedan på Art Clinic av honom den 21/12 -17.
Jag är sååå nervös för att de ska bli för små... Har man någonting att säga till om när man får operationen bekostad av landstinget?
Hur mår du nu? Är du nöjd? Var Peter bra?

dejtingsajter app Kram Marie i Hindås

Annons
dejtingsidor högutbildade röstar dejta på badoo hjälp 2017, november 26 - 15:43
dejtingsajt gratis ziehen marielinnea
Bild för marielinnea
 Offline
dejtingsajt norrland results Senast sedd: 3 dagar 20 tim sedan
Silver
dejtingsajt norrland resort Medlem: 2017-11-14 12:47

dejtingsajter antal medlemmar Undrar också.

dejta ful kille queen svartsjuk dejtingsajt badoo 2017, november 26 - 15:44
dejtingsajt norrland ab marielinnea
Bild för marielinnea
 Offline
telefon dejta Senast sedd: 3 dagar 20 tim sedan
Silver
nätdejting expressen kampanj Medlem: 2017-11-14 12:47

dejtingsajter aftonbladet Hej, var du nöjd med Peter? :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback