Annons
dejting u srbiji zvanicno dejtingsida usa pris dejting u srbiji haarp 2014, december 30 - 13:33
nätdejting uppsats juridik Fit4Life
Bild för Fit4Life
 Offline
dejta hemma yoga Senast sedd: 8 månader 2 dagar sedan
Stål
dejting u srbiji mts Medlem: 2014-12-20 08:34

Hur ser ni på killar som opererar sig?

nätdejting annons engelska Hej,

dejta gifta kvinnor göteborg Jag har gått igenom ett antal operationer (tänder, buk mm) för att få ett utseende som jag trivs med. Detta kombinerar jag med att träna mycket styrka och cardio.

crazy pancake dejting Det förvånar mig att se så få killar här och jag undrar varför. En förklaring är så klart att färre killar opererar sig. En annan förklaring till att det är få killar här kan ju vara att man inte har samma behov av att prata av sig och jämföra.

dejta gifta kvinnor myndiga Jag undrar ändå om det är mindre socialt accepterat för killar att operera sig? Jag har försökt göra ingrepp som inte är iögonfallande och som ger en naturligt fräsch look. För tjejer tycker jag att det fimms större möjligheter. Kan se supersnyggt ut om diskret men kan också vara riktigt snyggt om man tar ut svängarna och allt är ok! Finns här andra killar som gjort plastikoperationer. Hur har det mottagits av omgivning och partners. Tjejer, hur ser ni på killar som fixar till sig. Är det attraktivt/oattraktivt, intressant/ointressant eller något annat? Skulle vara jättekul att höra era tankar.

nätdejting annons tradera God fortsättning!

dejta polska tjejer hånglar Man, 36 år, 185 cm

Annons
dejting u srbiji polovan dejting u srbiji datumi 2014, december 30 - 14:06
dejting u srbiji youtube Trollmamma
Bild för Trollmamma
 Offline
dejtingsida norge jobb Senast sedd: 2 år 1 månad sedan
Silver
dejting u srbiji uzivo Medlem: 2012-04-05 23:19

banana pancake dejting Jag känner många killar som opererat sig.. Framförallt bukplastik efter stor viktnedgång.. För min del är det lika accepterat att operera sig kille som tjej... :) Finns även killar som gör förstoringar fast på andra ställen. ;) Men varför skulle inte det vara accepterat eller ok? Jag kan tänka mig att mannen vill trivas bra med sin utrustning precis som tjejer vill trivas med sina bröst. :) Däremot e det ovanligare att man hör om de ingreppen. Men marknaden är ju stor även för killar..

bedragare på dejtingsajter gratis  

nätdejting annons wiki Så länge man gör sina ingrepp för sig själv och ingen annan ska lla slags ingrepp vara accepterade. Sen kan man ha sina personliga åsikter om vissa eller åsikter om att vissa tar operationer till en extrem nivå. För min del har jag svårt att förstå när man vill likna någon annan som ex han som lagt ner över 100 000 dollar på att likna justin bieber.. Men fortfarande hans val och hans pengar..  Så ingen bör lägga sig i vad han gör. :) De flesta jämför sig själva med andra.. På det sättet är det väl inget konstigt men jag skulle aldrig vilja börja operera mig för att se ut som någon annan. :) 

dejtingsajter betyg komvux  

nätdejting annons sidor Lite på vilospår utifrån ditt inlägg förlåt för det. :) 

100 gratis dejtingsajt gratis  

pancake dejting råd Men iallafall ett kort och enlekt svar på ditt inlägg e ju att jag tycker att det ska accepteras lika mkt för män att operera sig som det är för kvinnor. :) Det är ju ändå bara könet som skiljer oss åt. :) 

pancake dejting regler  

pancake dejting jämtland  

pancake dejting jönköping Jag är en tre barnsmamma på 29 år. Efter många års drömmande blev drömmen sann den 11 juni 2012.

nätdejting uppsats mall nätdejting uppsats metod 2014, december 30 - 15:05
dejtingsida norge yr Fit4Life
Bild för Fit4Life
 Offline
dejtingsajter i usa jobs Senast sedd: 8 månader 2 dagar sedan
Stål
najbolji dejting sajtovi u srbiji Medlem: 2014-12-20 08:34

dejtingsida utan registrering online Ja, markaden är verkligen stor. Och har man väl börjat så är det lätt att dras med och man vill göra mer och mer :) Håller med att look-a-like lite extremt och definitivt inget för mig. Jag vill mer att när man om ett antal år når 50 ska kunna leva efter devisen 50 is the new 30 :) Har inte övervägt att operera där nere .... ännu :) Tror du och jag tänker på samma sätt ... Man vill ha utsida som matchar ens insida! 

nätdejting annons gratis Är du nöjd med hur din förstoring blev?

dejtingsajter sverige ab Man, 36 år, 185 cm

dejtingsida norge lön dejtingsida norge as 2014, december 30 - 15:19
dejting u srbiji video Pygme
Bild för Pygme
 Offline
dejting u srbiji veceras Senast sedd: 1 år 10 månader sedan
Silver
nätdejting uppsats exempel Medlem: 2013-06-07 10:29

nätdejting annons xet Jag tycker oavsett att det är fräscht med människor som tar hand om sig. Har man vägt mycket tex så sätter det ju ibland spår som man inte kan åtgärda på egen hand. Tycker inte där att det är nån skillnad mellan män och kvinnor. Även en näsa förstår man ju om nån vill åtgärda.
Men jag måste erkänna... När det kommer till ingrepp som tex ansiktslyft.. Jag vill verkligen inte tycka så men tycker ändå att det är lite omanligt.. :/ Bit inte huvudet av mig nu någon. Som sagt jag är långt ifrån stolt över min ofrivilliga åsikt där, och jag tror helt enkelt att det kommer sig av gamla mallar för vad som är manligt och kvinnligt och att det är lite "omanligt" att vara "fåfäng". Lite som att makeup även gör en man lite snyggare om den är diskret, men jag har väldigt svårt för det.. Hoppas de yngre tjejerna har en annan syn på saken idag, skulle faktiskt tro det..

dejting tv program zajtra 42 år, 155 cm, 43 kilo
Stl före 70a
Stl efter 70c/d
Mentor runda moderate plus profil, Coh1
225cc delvis bakom muskeln
Op 18/4 -13 Plastikkirurggruppen

Annons
dejtingsida norge quiz nätdejting utan kostnad invandring 2014, december 30 - 16:02
nätdejting uppsats gymnasiet 9April
Bild för 9April
 Offline
dejtingprogram tv 3 trailers Senast sedd: 3 månader 1 vecka sedan
Silver
dejting sajtovi u srbiji Medlem: 2013-04-14 15:16

gratis dejtingsida för unga jobb Jag håller med Pygme. Jag tycker egentligen att det är upp till var och en men förstoring av muskler o där nere har jag svårt att tänka mig att jag skulle känna mig bekväm med om min kille gjort det... Fast egentligen är det ju inte värre än mina "köpetuttar".... Jag tycker liksom lite emot mig själv. Svårt att förklara men för mig sitter det en del manlighet i att mannen tränat sin kropp o fått synliga muskler av det. Tror jag tycker mannen är för fåfäng om han skulle ha muskelinplantat, förstorat läpparna eller om han skulle sminka sig. Inte manligt i mina ögon. Men det vi ser som attraktivt är ju så olika. För mig är det attraktivt med min sambo som är väldigt säker på sig själv på ett ödmjukt sätt fast han inte är "perfekt". Att ta bort löst skinn efter viktnedgång eller lite fettsugning hade jag troligen inte haft nåt problem med;-)

hbtq dejting jämtland hbtq dejting jönköping 2014, december 30 - 16:13
hbtq dejting frågor Petunia (ej verifierad)
Bild för Petunia

dejting tv program mac Kvinnlig liksom manlig fåfänga är helt okey! Ser inga skillnader faktiskt.
Jämför faktiskt, om en man vill vara nöjd med sin penis, så är detsamma som en kvinna som vill vara nöjd med sina bröst. På något vis hänger dessa attribut i hop med hur kvinnor ser på kvinnlighet, liksom män se på manlighet.

nätdejting annons blocket Skönhetsingrepp är en djungel av olika valmöjligheter. Vad som är viktigt för var och en är individuellt. Alltså inga fördomar oavsett. Lika väl som valmöjligheterna är många är oxå skälen till att göra ingrepp många.

dejtingsajter internationella arbete nätdejting text ackord 2014, december 30 - 17:03
nätdejting text you Linnéa.W
Bild för Linnéa.W
 Offline
dejta rika män rollista Senast sedd: 2 år 9 månader sedan
Silver
svensk dejtingsajt badoo Medlem: 2014-07-30 19:25

dejtingsida utan registrering casino Jag TYCKER oxå att det ska vara lika accepterat men jag tror nog kanske att fler reagerar. Sen vet jag inte om det är helt accepterat bland varken tjejer eller killar att man opererar sig. Jag kan tycka att det finns en norm i samhället att man bör ha en perfekt kropp men det är inte okej att ta till kniven för att få den kroppen - trots att flera saker endast kan få genom en kniv och inte genom träning eller kost.

dejtingsida utan registrering comviq Jag känner personligen ingen man som opererat sig men skulle min man eller annan i närheten vilja göra det så skulle jag absolut stötta det på samma sätt som jag hoppas omgivningen stöttar mig.
Men det beror ju på vad det är för operation. Jag skulle precis som andra här reagera på ansiktslyft tillexempel tror jag - oavsett om det är man eller kvinna.

dejta en 6 år äldre kille intresserad Kul trådstart - roligt/viktigt att tänka kring.

dejting tv program qld 1 barn, 29 år, 167 cm, 66 kilo
Strl före op: 65E (uttömda)
Strl efter op: 65J
Op 10/11 Helena Sveinsdottir, Citadellkliniken
500 cc hög profil bakom bröstmuskeln (ta bort 100 cc av egen volym)

Annons
dejta betyder wiki dejting gratis 50 cent 2014, december 30 - 17:20
dejting gratis 50 gb Asirnas
Bild för Asirnas
 Online
dejta rika män efterdropp Senast sedd: 23 tim 27 min sedan
Silver
nätdejting text online Medlem: 2014-12-13 23:47

dejting tv program joj Tror att killar inte visar lika mycket om sin fåfänghet som kvinnor gör. Är nog fler män som opererar sig än vad som syns här på Pof :)

gratis dejtingsida för unga vuxna Och blir inte mindre attraktivt enligt mig för en man som plastik opererar sig, kanske inte behöver likna en jäkla Kent docka eller action figur då..

dejtingsida utan registrering pris Enligt min teori så drar människor mer till en man/kvinnas utsråling, som jag väljer att kalla energi. Denna energi utrsålar sig broende på hur bra självförtroende en människa har. Ser just detta fenomen på krogen bland annat och till exempel på en kurs jag gick på. dejting gratis 50 indirim Vi var 4 tjejer och 5 killar. En utav killarna hade enorm energi, 3 av fyra tjejer blev intresserade av denna killen. Ändå såg all väldigt attraktiva ut i gruppen. 

dejting tv program chalmers dejting gratis 50 jaar Men det är bara min teori ^^Är nog många kvinnor som inte bryr sig ifall en kille utför plastik operationer, bara så länge han får trivas med sig själv :)

dejting tv program csn 22år, 162 cm, 58 kg
Strl före op:70C/65D
Strl efter op: 65G
Konsultion 13/1 Helena Sveinsdotter, Citadell
OP 10/3 Helena Sveinsdotter, Citadell
OP 13/8 Korr av kapselkontratur
OP 25/11 Korr av kapselkontratur och DB, Bröstlyft och implantat byte
40

dejting gratis 50 euro hbtq dejting online 2014, december 30 - 18:04
dejtingsajter internationella jobb Fit4Life
Bild för Fit4Life
 Offline
dejtingsajter internationella namn Senast sedd: 8 månader 2 dagar sedan
Stål
hbtq dejting råd Medlem: 2014-12-20 08:34

dejting tv program svt Hej på er!

gratis dejtingsida för unga ut Verkligen kul att se all respons och läsa era tankar kring detta. Jag känner lite att jag träffat rätt när jag som kille är extra försiktig med vad jag gör när jag läser era svar. Har gått från fet till fit :) så bukplastik helt nödvändig. Inget som flera år till på gym hade kunnat råda bot på. Samma - dvs går inte att fixa med eget arbete - med tänder och ögon och där har jag varit försiktig så att jag inte tror ni skulle tänka på att jag var opererad/fixad om ni såg mig. Där måste det vara lättare att vara tjej. Man hittar något som passar och man känner sig bekväm med och sedan *måste* det inte vara så att ingen kan se att man opererat sig. Allt annat jag har gjort har varit eget arbete - mycket svett! Men genom att fixa till sig har man öppnat för att få tillgång till en massa annat. Vem vet, jag kanske gör något mer i framtiden men kommer alltid att vara försiktig.

dejta en 6 år äldre kille job Så är det rimligt rätt sammanfattat att viktigast är personlighet och utstrålning med utseende som ser äkta ut med muskler och kropp format av eget arbete? Vet att väldigt sammanfattande men kul att höra vad ni tycker!

dejting tv program gratis Det är kul att läsa hur toleranta ni är men det kanske är lite beroende av forum :) Inte säker att de som inte gjort op eller vill göra op är lika toleranta och accepterande :)

dejtingsajt kristen bell Man, 36 år, 185 cm

dejtingsajter internationella grundskola dejtingsajter internationella gymnasiet 2014, december 30 - 18:46
dejtingsajt för ensamstående med barn youtube Pygme
Bild för Pygme
 Offline
dejting gratis 50 nyanser Senast sedd: 1 år 10 månader sedan
Silver
dejting gratis 50 talet Medlem: 2013-06-07 10:29

dejting tv program tv Ja, det där med tolerans i största allmänhet är ju lite intressant. Jag har inte stött på några som reagerat negativt (sen vet jag ju inte vad folk tänker egentligen) men jag upplever också att det faktum att jag inte ser direkt opererad ut spelar in vad det gäller det.. Då är det plötsligt ok att göra nåt, så länge det inte "syns".. :) (och förvåning, -men! Det är ju inga bollar..) haha..
Sen förstår jag att man som kille/man är extra försiktig, eftersom det kanske inte är ovanligt att kvinnor tyvärr delar min lite snäva uppfattning.. Undrar om män ser på det på samma sätt?

dejtingsajter sverige zaremba 42 år, 155 cm, 43 kilo
Stl före 70a
Stl efter 70c/d
Mentor runda moderate plus profil, Coh1
225cc delvis bakom muskeln
Op 18/4 -13 Plastikkirurggruppen

Annons
dejta betyder bae nätdejting text gratis 2014, december 30 - 19:59
dejta rika män dejting Fit4Life
Bild för Fit4Life
 Offline
dejta betyder instagram Senast sedd: 8 månader 2 dagar sedan
Stål
dejta rika män youtube Medlem: 2014-12-20 08:34

dejting tv program krstarica Hej Pygme.

dejtingsajt kristen dagstidning Kollade på dina bronsbilder och håller med - ser väldigt naturligt & fräscht ut. Om jag inte vetat att du gjort op så hade jag inte omedelbart gissat det. Vad gäller oss män så tror jag vi är enklare. Om man förstorar brösten så förstärks det kvinnliga intrycket och det funkar positivt för de flesta män. Sedan tror jag även att det får män att känna sig manligare om tjejen har fixat brösten. Vi är ett enkelt och primalt släkte :) Sen finns det så klart personligt tycke och smak om vad man finner snyggt. Men välformade bröst på en snygg kropp fungerar på det stora flertalet, även om lite fusk :) Jag tycker personligen om ett ganska stort spektrum - från de som gjort som du och behållit en naturlig look till de som tänjer lite på gränser. Det beror mycket på tjejens personlighet vad som funkar. På mitt gym finns en tjej som gjort mycket - inte bara bröst och det funkar. Sedan tycker jag personligen inte om när man gått för långt med filler på läppar. Där är en svår balans.

dejtingsajter sverige wiki Hmmm, bara pratar men summa summarum tror jag positivt för de flesta män med tjejer som opererar sig. Det appelerar på något sätt till våra instinkter. Var det ett rimligt tydligt svar på din undran?

gratis dejtingsida för unga aktiesparare Man, 36 år, 185 cm

POF-feedback