Annons
dejtingsidor på facebook flashback dejtingsidor statistik danmark dejtingsidor på facebook tips 2017, april 19 - 14:45
dejtingsidor på facebook nere Linnea
Bild för Linnea
 Offline
dejta 17 åring tjäna Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Silver
dejta 17 åring tomelilla Medlem: 2016-09-18 19:38

Börjar bli trött på min man

dejtingsajt rika män rollista Hej tjejer... Det är kanske fel forum att skriva om detta i, men känner att jag måste få skriva av mig lite. Jag är så besviken på min man. Jag passade på att testa att göra filler i läpparna på mitt åb på kliniken
efter min op, och andra dagen var det väldigt svullet. Givetvis blir man ju lite orolig, och jag ringde min man för att få lite stöd o pepp. Slutar med att han gapar på mig varför jag gör sånt och att det får "vara slut med dumheterna". Alltså, självklart förstår jag logiskt sett att det är svullet och konstigt först, men man kan ju ÄNDÅ behöva ett lugnande ord mitt i stunden. Jag har inte möjlighet till ett privatliv heller utan närstående kommer hit oanmälda, och givetvis är det jobbigt att behöva visa upp sig så och jag känner mig väldigt obekväm - vilket jag behövde ventilera lite. Men som sagt, blev utskälld istället. Likadant första dagen då jag kom hem efter operationen behandlade han mig illa, hade längtat så efter familjen och blev så himla ledsen av hans "utfall"... Han blev arg, tyckte det var besvärligt att fixa mat och sa att de inte kan dansa efter min pipa mm, jag blev helt PAFF för det har jag ALDRIG begärt! Tvärtom har jag inte gnällt nånting över smärta el oro över resultat, ingenting!! Har varit mån om familjen och knappt inte vilat nånting utan lagat mat, handlat, åkt på utflykter, till lekplatsen, bytt blöjor, tagit disk och tvätt och allting under min närmsta rehabiliteringstid efter op... Tog mig till och från kliniken som ligger ca 30 mil bort helt själv, han behövde bara hämta mig vid bussen 10 min bilresa hemifrån - vilket han var irriterad över. Och jag vet att det inte handlar om att han är rädd över att jag förändras eller dylikt, för han har adrig varit emot eller varit orolig över min bröstoperation, han bryr sig inte om vilket känns det som... Han har varit till stor hjälp praktiskt, tagit föräldraledigt och allt - men "mentalt" STÖD - nej, tyvärr... Blir så ledsen... Kräver inte mycket, inte "tröst" el några långa stödsamtal liksom ... Bara att bli behandlad väl, att man är snäll mot mig. Tänker ibland att han borde leva med någon som aldrig någonsin gör något för sitt utseende eller för ens egen skull och välbefinnande. Då är han kanske nöjd...

nätdejting negativt kontraktsintresse Finns det fler som upplevt/upplever något liknande? Borde jag bara vara tacksam över att jag iaf får en del praktisk hjälp? Eller förstår ni hur jag känner? Har jag inte rätt att få känna nånting bara för att jag valt detta själv? Jag har tagit all annan föräldraledighet för barnen och gör knappt något för mig själv, så jag är inte nån självcentrerad, ego person - då hade jag haft större förståelse för hans beteende. Tvärtom får jag ofta höra att jag är en förstående och omtänksam person, paradoxalt nog... En sak om man varit skitjobbig och gnällt en massa, men så är verkligen inte fallet, har varit väldigt lugn kring hela operationen... Hade velat njuta av att ha detta gjort, men dessa moln hänger över mig... Trodde det var i nöd och lust, han är ju ändå min make, vem ska man kunna dela allt med om inte honom?? Jättetacksam för er input... Och förlåt om detta är fel plats att skriva om detta på... Men det rör ju också processen kring en skönhetsoperation. Kramar!

dejta osäker kille intresserad 3 barn, 35+ år
Bröstförstoring och/eller bröstlyft
Konsultationer höst/vinter 2016 på KKAB, Klinik34, Art Clinic, Citadellkliniken och L&E.
Operation i april, Citadellkliniken.
Strl före op: Före graviditeter 80D, efter 3 graviditeter och amningar tom 80C.
Strl efter op: Läk-BH 65F, 65G

Annons
nätdejting bluff företag dejtingsajter andliga sida 2017, april 19 - 19:55
dejtingsajter andliga sånger Lusen
Bild för Lusen
 Offline
gratis dejtsida Senast sedd: 1 månad 1 vecka sedan
Silver
dejt sajt za Medlem: 2017-03-29 14:21

nätdejting negativt inställd Oj de låter ju jättejobbigt :( Kan han inte stötta dig i dina val så är de ju han som är ego tycker jag!! Han kan ju säga om han inte gillar de eller inte, men har du gjort det valet så ska han kunna acceptera de. Har han alltid varit dålig på att prata om känslor och annat?? Känner igen mig lite i han.....men skulle absolut inte skälla på min sambo. Blir mer obekväm och vet inte riktigt alltid va man ska säga. Men jag finns ju alltid där för att lyssna och försöka stötta de jag kan.
Antar att du försökt prata med han om de och berätta va du känner. Men kanske du skulle stå på dig och skälla tillbaka när han börjar gasta!! Låter som du tar emot för mycke skit...:(
Ja som sagt så är jag inte så duktig på att prata och stötta. Men jag hoppas att ni får ordning på den biten. Inte kul när de ska bli sådär :(

nätdejting negativt idag 33 år, 3 barn, 174 cm, 58kg
Bröstförstoring
Bokad konsulation 4/5-17 på Polarkliniken
Storlek före op: Fyller knappt en A-kupa

dejta thailändskor i sverige zaremba vilken är den bästa dejtingsidan 2017, april 19 - 21:36
dejtingsidor på facebook knapp Linnea
Bild för Linnea
 Offline
dejtingsidor på facebook klistermærke Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Silver
dejtingsajter andliga vägledare Medlem: 2016-09-18 19:38

nätdejting negativt graviditetstest Varmt tack för din feedback lusen! Du är ju visst bra på att stötta, det märker jag ju! smiley Han har inga problem med att prata känslor, men det är mer som att så fort något är "utöver det vanliga" så fixar han inte det, allt blir liksom besvärligt... Han var ju med på beslutet att opa mig, så han kan inte vara emot själva op:en, vet inte vad det är med honom... När ngt blir lite jobbigt kan/orkar/vill han inte stötta, men det är ju just DÅ man behöver stöd! Inte när livet går som på räls! Känner mig lite sviken i sådana situationer... Just när man behöver honom som mest. Vem vet, det kanske är fler som märker av ngt i liknande med sina partners i samband med op... Eller är det bara jag som behöver lite pepp och stöd ibland? blush Tack igen! heart

nätdejting negativt resultat 3 barn, 35+ år
Bröstförstoring och/eller bröstlyft
Konsultationer höst/vinter 2016 på KKAB, Klinik34, Art Clinic, Citadellkliniken och L&E.
Operation i april, Citadellkliniken.
Strl före op: Före graviditeter 80D, efter 3 graviditeter och amningar tom 80C.
Strl efter op: Läk-BH 65F, 65G

dejting sidor gratis youtube dejting sidor gratis yrkesutbildningar 2017, april 20 - 14:19
dejtingsidor på facebook profilbillede Matildamm
Bild för Matildamm
 Offline
nätdejting för vuxna inomhus Senast sedd: 2 månader 2 veckor sedan
Silver
dejtingsidor på facebook grupp Medlem: 2017-03-17 23:55

dejtingsida bönder präster Jag känner igen mig mycket i din text, tyvärr.
Det är mycket snack och liten verkstad här hemma. "Nej det är klart du får göra si eller så och ta tid för dig. Säg bara till så tar jag barnen" När det sen sker blir det jävligt mycket sura miner och suck och stön. Ja men välkommen, det är tungt att rodda allt ibland. Jag har gjort det sen dag 1 när första barnet kom.
Som du märker är jag lagom trött på min sambo här hemma....
Här är det dock inte så mycket arga utfall eller liknande för det vet han att jag inte skulle ta. Mer tyst smågnäll och en jävligt tråkig attityd.
Du borde inte vara tacksam för nånting, inte när det sker på det sättet. Man är två i ett förhållande och två om barnen. Man hjälps åt och stöttar varandra.
Det låter som du gör samma misstag som mig. Tar på dig alldeles för mycket. Dels är jag tyvärr för mycket kontrollfreak och dels så VILL jag ju fixa allt. Jag vill ju vara med barnen och måna om allt däromkring. Men ibland måste man få hjälp och ibland måste man få medhåll och stöd när det känns tungt och man bara vill gnälla lite.
Jag kommer nog tyvärr aldrig kunna slappna av mer och bara lämna det till honom. Även om han påstår att han gör typ hälften (vilket är årets skämt).
Han ska däremot aldrig få komma och skälla på mig eller vara nedlåtande och det tycker jag du också borde hålla på. Att han blir arg sådär låter inte okej.
Skickar masa stöd och pepp härifrån istället! Är säker på att du gör ett fantastiskt jobb hemma och med era barn. Han borde skärpa till sig.
(Och var lugn över läpparna, har gjort mina 1 gång och dom var galet svullna och helt blå i två dagar!) :)

Annons
dejtingsidor på facebook side dejtingsajter pris danmark 2017, april 20 - 15:18
dejtingsajter pris norge Lusen
Bild för Lusen
 Offline
nätdejting för vuxna göteborg Senast sedd: 1 månad 1 vecka sedan
Silver
dejtingsidor på facebook chat Medlem: 2017-03-29 14:21

dejtingsida bönder protesterar Tack Linnea för dom värmande orden <3
Klart man behöver stöd och pepp. Jag ska på konsulation snart och babblar sönder min sambo snart om de :) är väldigt tacksam för hans stöd och tålamod med mig. Så förstår att du tycker de är jobbigt när inte din man vill stötta.

nätdejting negativt ja 33 år, 3 barn, 174 cm, 58kg
Bröstförstoring
Bokad konsulation 4/5-17 på Polarkliniken
Storlek före op: Fyller knappt en A-kupa

dejtingsajter pris jakt nätdejting bluff regler 2017, april 20 - 15:48
dejta 17 åring hacket Bellamijas
Bild för Bellamijas
 Offline
dejta 17 åring hacker Senast sedd: 1 månad 1 vecka sedan
Brons
bästa dejtsajt Medlem: 2017-03-29 10:01

dejtingsida bönder sverige Jag hoppas det blir bättre för dig, skickar en styrke kram!

dejtingsida bönder synonym Ett barn, 33 år, 164 cm, 56 kg
Bröstförstoring
Op 2003 på Hermelinen i Luleå
Koksalt 300cc bakom muskeln
Funderar på ny op
Konsultation på Nordiska kliniken
hos Patrik Höijer mars 2017.
Motiva rund hög profil 590 cc

nätdejting bluff mo dejtingsidor på facebook iphone 2017, april 20 - 22:07
dejtingsidor på facebook ipad Marina
Bild för Marina
 Offline
dejtingsajter andliga guider Senast sedd: 12 tim 52 min sedan
Moderator
dejtingsidor på facebook youtube Medlem: 2010-04-14 19:00

anonyma dejtingsidor flashback Jaa, man kan verkligen bli besviken på partners som inte kan lyfta näsan över sin egen skjortkrage när det behövs. Det känns som en otroligt egocentrerad bild han har av hur det ska funka här i livet. Förmodligen har du varit så stark och generös att han har kunnat ha kvar sin egen lite bekväma inställning till vad han ska få och vad han behöver ge i er relation men plötsligt rubbas balansen när han måste ge mer än han är van. Och eftersom var och en lätt jämför just med vad man är VAN, så kommer inte frågan om vad som är RIMLIGT ens för honom.
Lite som att ett barn inte förväntar sig att behöva trösta mamma, det "ska" ju vara tvärtom. Men det är inte speciellt jämlikt som förhållande och din man ser sig säkert inte som ett barn ..!

dejtingsajt rika män efterdropp Män som inte gillar ingrepp vill gärna låtsas som om inget hänt, och din mening "får man inte känna nånting bara för att man valt det själv??" är klockren! Precis så kan det kännas. De ser ingreppet ungefär som att man målat huset, "Kom inte och klaga på färgen, du har själv valt!". Och inte mer empati än så heller. I bästa fall kan det tolkas som ointresse. Men det är väldigt svårt att inte känna sig sviken och besviken.

dejta på nätet gratis sverige Tråden hör absolut hemma här på POF, men den är mer allmängiltig, så jag har flyttat den till Övrigt från Bröstförstoring.

dejta på nätet gratis ziehen speed dejting göteborg x2000 Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
45 år, 164 cm, 63 kg?
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte dejta 17 åring hemma!

nätdejting bedrägeri engelska Rösta gärna i våra gratis e dejting online, t ex den senaste om vad som oroar/orade dig mest inför din operation!

Annons
dejtingsidor på facebook email nätdejting bluff utah 2017, april 20 - 22:24
dejtingsidor på facebook android Linnea
Bild för Linnea
 Offline
dejting sidor gratis ziehen Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Silver
dejting sidor gratis online Medlem: 2016-09-18 19:38

nätdejting bedrägeri internet

Matildamm skrev:

dejta sin chef zakir Jag känner igen mig mycket i din text, tyvärr.
Det är mycket snack och liten verkstad här hemma. "Nej det är klart du får göra si eller så och ta tid för dig. Säg bara till så tar jag barnen" När det sen sker blir det jävligt mycket sura miner och suck och stön. Ja men välkommen, det är tungt att rodda allt ibland. Jag har gjort det sen dag 1 när första barnet kom.
Som du märker är jag lagom trött på min sambo här hemma....
Här är det dock inte så mycket arga utfall eller liknande för det vet han att jag inte skulle ta. Mer tyst smågnäll och en jävligt tråkig attityd.
Du borde inte vara tacksam för nånting, inte när det sker på det sättet. Man är två i ett förhållande och två om barnen. Man hjälps åt och stöttar varandra.
Det låter som du gör samma misstag som mig. Tar på dig alldeles för mycket. Dels är jag tyvärr för mycket kontrollfreak och dels så VILL jag ju fixa allt. Jag vill ju vara med barnen och måna om allt däromkring. Men ibland måste man få hjälp och ibland måste man få medhåll och stöd när det känns tungt och man bara vill gnälla lite.
Jag kommer nog tyvärr aldrig kunna slappna av mer och bara lämna det till honom. Även om han påstår att han gör typ hälften (vilket är årets skämt).
Han ska däremot aldrig få komma och skälla på mig eller vara nedlåtande och det tycker jag du också borde hålla på. Att han blir arg sådär låter inte okej.
Skickar masa stöd och pepp härifrån istället! Är säker på att du gör ett fantastiskt jobb hemma och med era barn. Han borde skärpa till sig.
(Och var lugn över läpparna, har gjort mina 1 gång och dom var galet svullna och helt blå i två dagar!) :)

nätdejting etikett ab

Gulliga, gulliga du! Tack heart Skönt att inte vara ensam, även om jag önskar att du inte hade det så! Man funderar ju själv på om det är jag som är knäpp, så skönt att få lite bekräftelse. Han är ju duktig på att ta ansvar över barn och hem osv, men önskar bara han kunde vara lite snällare och mer stöttande även då det blir "lite besvärligt". Att kunna ha lite is i magen och resonera "det här fixar vi tillsammans, vi är ett bra team". Känns som de förlorar så mkt på den trista attityden... Det stöter ju bort en. Men det hjälper inte att säga till honom att inte skälla/vara otrevlig etc, nada... Tack igen för allt stöd och pepp, det värmer! Hoppas det blir bättre mellan er två också! Tack snälla för lugnande ord om läpparna också, det behövs verkligen, haha! cheeky 

nätdejting etikett yoga 3 barn, 35+ år
Bröstförstoring och/eller bröstlyft
Konsultationer höst/vinter 2016 på KKAB, Klinik34, Art Clinic, Citadellkliniken och L&E.
Operation i april, Citadellkliniken.
Strl före op: Före graviditeter 80D, efter 3 graviditeter och amningar tom 80C.
Strl efter op: Läk-BH 65F, 65G

dejtingsajter andliga resor dejting på internet oss 2017, april 20 - 22:35
dejting på internet otrohet Linnea
Bild för Linnea
 Offline
dejtingsidor på facebook logo Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Silver
dejtingsidor på facebook video Medlem: 2016-09-18 19:38

dejta sin chef operan

Lusen skrev:

dejta sin chef och Tack Linnea för dom värmande orden
Klart man behöver stöd och pepp. Jag ska på konsulation snart och babblar sönder min sambo snart om de :) är väldigt tacksam för hans stöd och tålamod med mig. Så förstår att du tycker de är jobbigt när inte din man vill stötta.

dejta sin chef jobb


Låter skönt att ha en sambo man kan babbla sönder :D Visar han intresse för det du ska gå igenom också eller lyssnar mest lydigt? :D Jag hade också tyckt att min man vore ett "tillräckligt" bra stöd om han bara inte kom med de här "angreppen" rätt vad det är... Då hade jag varit mer "nöjd" på den fronten även om han inte visar så mkt intresse för vad jag genomgår...

dejta sin chef utbildning 3 barn, 35+ år
Bröstförstoring och/eller bröstlyft
Konsultationer höst/vinter 2016 på KKAB, Klinik34, Art Clinic, Citadellkliniken och L&E.
Operation i april, Citadellkliniken.
Strl före op: Före graviditeter 80D, efter 3 graviditeter och amningar tom 80C.
Strl efter op: Läk-BH 65F, 65G

dejtingsidor på facebook klistermærker nätdejting hur gör man ultraljud 2017, april 20 - 22:37
dejta någon med barn youtube Linnea
Bild för Linnea
 Offline
dejta osäker kille job Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Silver
nätdejting hur gör man zucchinipasta Medlem: 2016-09-18 19:38

nätdejting etikett engelska

Bellamijas skrev:

dejtingsajter vilken är bäst citat Jag hoppas det blir bättre för dig, skickar en styrke kram!

dejtingsajter andliga kursgårdar

Tack fina du! heart Kram tillbaka!

dejtingsajter andliga kryssning 3 barn, 35+ år
Bröstförstoring och/eller bröstlyft
Konsultationer höst/vinter 2016 på KKAB, Klinik34, Art Clinic, Citadellkliniken och L&E.
Operation i april, Citadellkliniken.
Strl före op: Före graviditeter 80D, efter 3 graviditeter och amningar tom 80C.
Strl efter op: Läk-BH 65F, 65G

Annons
speed dejting göteborg jobb speed dejting göteborg quiz 2017, april 20 - 23:00
dejta en engelsman magabane Linnea
Bild för Linnea
 Offline
dejtingsida bönder medeltiden Senast sedd: 1 månad 3 veckor sedan
Silver
dejtingsida bönder jägare Medlem: 2016-09-18 19:38

nätdejting bedrägeri mail

Marina skrev:

dejtingsajter vilken är bäst norden Jaa, man kan verkligen bli besviken på partners som inte kan lyfta näsan över sin egen skjortkrage när det behövs. Det känns som en otroligt egocentrerad bild han har av hur det ska funka här i livet. Förmodligen har du varit så stark och generös att han har kunnat ha kvar sin egen lite bekväma inställning till vad han ska få och vad han behöver ge i er relation men plötsligt rubbas balansen när han måste ge mer än han är van. Och eftersom var och en lätt jämför just med vad man är VAN, så kommer inte frågan om vad som är RIMLIGT ens för honom.
Lite som att ett barn inte förväntar sig att behöva trösta mamma, det "ska" ju vara tvärtom. Men det är inte speciellt jämlikt som förhållande och din man ser sig säkert inte som ett barn ..!

dejtingsajter vilken är bäst jobb Män som inte gillar ingrepp vill gärna låtsas som om inget hänt, och din mening "får man inte känna nånting bara för att man valt det själv??" är klockren! Precis så kan det kännas. De ser ingreppet ungefär som att man målat huset, "Kom inte och klaga på färgen, du har själv valt!". Och inte mer empati än så heller. I bästa fall kan det tolkas som ointresse. Men det är väldigt svårt att inte känna sig sviken och besviken.

dejtingsajter vilken är bäst jobbchans Tråden hör absolut hemma här på POF, men den är mer allmängiltig, så jag har flyttat den till Övrigt från Bröstförstoring.

dejtingsidor bilder online

Tack snälla Marina för dina stöttande ord! Det lite komiska är att när jag läser dina ord om att jag förmodligen varit stark och generös och därmed indirekt gett honom möjlighet att fortsätta vara bekväm och inte behöva ge så mkt av sig själv (om jag tolkat dig rätt) så kom jag att tänka på hans mamma... Ska man skratta här? cheeky Alltså, hon har alltid låtit sin man ha sina utbrott "för husfridens skull", och aldrig haft några krav på att han eller min man ska ge någonting av sig själva... Inte haft några personliga behov liksom, känslomässiga behov, verkar ha noll bekräftelsebehov... Och det tror jag har bidragit till att min man är "känslomässigt/relationsmässigt bekväm"... Hon har bara lugnat, varit tyst, bitit ihop... Något som jag inte alltid gör! wink Måste bara tillägga att min man tar ansvar för barn och hem osv, så det är just kring den här biten att bli lyssnad på/sedd/hörd/respekterad/stöttad som jag känner mig besviken. Det kan vara bra där emellan, men minsta motstånd och han surar ihop, ungefär... Suck! Vill bara bli behandlad väl... Tack för att du flyttat tråden till där den hör hemma! smiley

nätdejting repliker synonym 3 barn, 35+ år
Bröstförstoring och/eller bröstlyft
Konsultationer höst/vinter 2016 på KKAB, Klinik34, Art Clinic, Citadellkliniken och L&E.
Operation i april, Citadellkliniken.
Strl före op: Före graviditeter 80D, efter 3 graviditeter och amningar tom 80C.
Strl efter op: Läk-BH 65F, 65G

POF-feedback