Annons
dejting mordet england dejtingsajter helt gratis virusprogram gratis dejting norge yr 2011, september 6 - 01:03
gratis dejting norge lön hellobenjamin
Bild för hellobenjamin
 Offline
gratis dejting norge quiz Senast sedd: 5 år 3 månader sedan
Silver
nackdelar med dejtingsajter gratis Medlem: 2011-03-15 22:18

Vilken hjälp har ni fått av ert landsting?

dejting i danmark jobb Hej tjejer!

dejtingsajt göteborg  

dejtingsajt golf Jag har letat runt lite på forumet efter en tråd som handlar om vilken hjälp man kan få om man kontaktar vårdcentral/landsting för att få hjälp att eventuellt åtgärda sina tubulära bröst. Jag har hittat lite att läsa här och var, men inte någon egen tråd och tänkte att jag därför startar en nu, då jag tror att fler än jag kan vara intresserade av att läsa! Det bli ju lite lättare om allt finns samlat på ett ställe :)

dejtingsajt gifta  

dejtingsajt gratis Olika landsting brukar ju skilja sig lite åt, så ni som varit i kontakt med, eller kanske till och med fått hjälp/operation bekostad av ert landsting - skulle inte ni kunna berätta lite om hur det gick till? Är vissa landsting mer villiga att hjälpa eller ser det lika ut över stora delar av landet? Var de förtstående eller förstod de inte alls vilket problem det här faktiskt är för oss som lider av tubulära bröst?

dejtingsajt för seriösa  

dejtingsajt seriös kille Personligen skulle jag vara jättetacksam om någon med erfarenhet av kontakt med landstinget i Västra Götalandsregionen kunde skriva några rader. Jag drar mig väldigt mycket för att kontakta en vårdcentral och det skulle betyda mycket, samt göra det hela lite lättare, om jag visste att jag skulle bli tagen på allvar när jag väl vågar ringa.

dejtingsajt oslo  

dejtingsajt seniorer Tack på förhand och hoppas att allt är bra med er alla :)

dejtingsajt senior Ålder: 22 år, Längd: 168 cm, Vikt: ca: 60 kg
Vill: Operera mina tubulära bröst (A-kupa)

Annons
dejta en äldre man att dejta en yngre kille 2011, september 6 - 07:18
dejta en 10 år yngre kille Maybeee
Bild för Maybeee
 Offline
jobbigt att dejta Senast sedd: 5 månader 3 veckor sedan
Silver
dejta jobbigt hemma Medlem: 2011-05-23 12:32

dejtingsajt sport Hej! jag är mitt uppe i en procedur om en bröstoperation som landstinget skall stå för pga av en enorm storlekskillnad på mina bröst. Orkar inte dra hela storyn här men du kan läsa en av mina trådar.

dejtingsajt spray Jag gick via vårdcentralen, min remiss har nu blivit skickad ner till sthlm då väntetiden här i mitt län var för lång, och det är på den plastikkliniken som  beslutet kommer tas.

dejtingsajt skilda men som sagt, läs min tråd "jag vill det ju så gärna", så kanske de kan hjälpa dig lite :)

gratis dejtingsidor 2014 Ålder: 23 år,
Längd: 174cm,
Vikt: Ca. 66kg
Opererad 18:e okt -11 på plastikkirurggruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Omoperation 22:a Okt -12 Plastikkirurgigruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Vänster: 500cc, high profile, runda mentor.
Höger: 3

jag dejtar en äldre man nackdelar med dejtingsajter flashback 2011, september 6 - 10:27
nackdelar med dejtingsajter finland ImUgly (ej verifierad)
Bild för ImUgly

dejtingsajt högutbildade Undrar samma sak som dig .. och hur fasiken går man tillväga ?
Går man bara till vårdcentralen eller ?

dejtingsajt happy Bor själv i sthlm .

äldre kvinnor dejtar yngre män dejta jobbigt synonym 2011, september 6 - 14:48
dejting i danmark pris Maybeee
Bild för Maybeee
 Offline
dejta sin läkare lön Senast sedd: 5 månader 3 veckor sedan
Silver
dejting i danmark armenien Medlem: 2011-05-23 12:32

dejtingsajt hund Boka tid vid vårdcentralen, förklara ditt problem för läkaren, han/hon kommer sen skicka remiss till plastikkirurg, därefter kommer du bli kallad till ett besök där det bedöms om du är i behov av en operation, anser plastikkirurgen att du är det så ska sen landstinget godkänna operationen, sen är det bara att boka tid för op (om ditt landsting kommer betala det).

dejtingsajt handikappade  

dejtingsajt hipsters Om man blir beviljad en operation via landstinget är nog olika från person till person... Vad man har för problem, om läkaren anser att det är ett problem, lider man av det, påverkar det hälsan, osv.. vissa landsting är hårdare än andra, och vissa läkare kämpar mer för sina patienter än andra.. tror det där är vääääldigt olika..

dejta deprimerad person  

gratis dejting skåne idag I vilket fall så börjar du alltid med att gå till vårdcentralen, och där kan du också fråga hur du ska gå tillväga, vad du behöver göra osv...

dejtingsajt gifta oss  

dejtingsajt etnisk Lycka till :)

dejtingsajt england Ålder: 23 år,
Längd: 174cm,
Vikt: Ca. 66kg
Opererad 18:e okt -11 på plastikkirurggruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Omoperation 22:a Okt -12 Plastikkirurgigruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Vänster: 500cc, high profile, runda mentor.
Höger: 3

Annons
nätdejting säkerhet procent gratis kk dejting 2011, september 12 - 12:54
gratis svensk dejtingsajt hellobenjamin
Bild för hellobenjamin
 Offline
gratis svenska dejtingsidor Senast sedd: 5 år 3 månader sedan
Silver
gratis singel dejting Medlem: 2011-03-15 22:18

dejtingsajt app Hej Maybeee!

dejtingsajt australien  

dejtingsajt indie Tack så mycket för ditt svar. Jag har läst igenom hela din tråd nu och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för dig. Det är konstigt hur mycket det kan skilja mellan olika läkare när det kommer till förståelse och bemötande.

dejtingsajt ungdom  

dejtingsajt utan registrering Jag har lite funderingar kring det här med att välja klinik och kirurg. Om man går via landstinget och faktiskt får sin OP beviljad, väljer landstinget då ut en klinik och kirurg eller får man själv vara med och tycka till? Kan det vara bra att ha gått på konsultation hos en plastikkirurg innan man går till vårdcentralen och på så sätt kanske få hjälp att hamna just där? Och så skrev du något om valfrihetsremiss, vad exakt innebär det egentligen?

dejtingsajt för gifta  

dejtingsidor pris danmark Jag är så fruktansvärt trött på att gå runt och må dåligt över mina bröst nu. Jag vill också kunna köpa fina underkläder, ha en fungerande relation, gå till badhuset och alla andra saker som många tar för givet.. Fy... Men sen är det ju det där med att våga ta steget också. Jag har aldrig någonsin berättat för någon om mitt problem. När du ringde till vårdcentralen, vad sa du då? Jag har så svårt att komma på hur jag skulle börja. Det känns så konstigt alltihop. Jag undrar om det kanske skulle gå lika bra att maila istället för att ringa? Och har man rätt att kräva en kvinnlig läkare? Jag skulle känna mig så mycket mer bekväm då, tror jag.

dejtingsajt dags  

dejtingsajt seriös legal :)

dejta deprimerad test  

dejta deprimerad hund /hellobenjamin

dejta deprimerad hjälp Ålder: 22 år, Längd: 168 cm, Vikt: ca: 60 kg
Vill: Operera mina tubulära bröst (A-kupa)

dejting pancake xoài nätdejting säkerhet synonym 2011, september 12 - 14:36
dejtingsajter i finland emot Maybeee
Bild för Maybeee
 Offline
nätdejting facebook konto Senast sedd: 5 månader 3 veckor sedan
Silver
dejtingsajter i finland xxl Medlem: 2011-05-23 12:32

dejtingsajt seriös engelska Det brukar vara olika från landsting till landsting..

msn dejting.se Nu har ju jag kommit så pass långt i min process att min remiss blivit skickad ner till en klinik i Stockholm, som samarbetar med just vårat landsting (om även flera landsting om jag inte missminner mig).

dejtingsajt wiki Jag började såhär:

dejtingsajt wikipedia Jag ringde vårdcentralen och berättade att jag ville ha en tid hos en kvinlig läkare angående mina bröst, att jag mår psykiskt dålig och vill ha en remiss vidare till kirurg, nå mer än så ansåg jag att hon i receptionen inte behövde veta. Jag fick en tid, och var på plats den dagen.

gratis dejting skåne jobb Jag visade upp mitt problem, förklarade hur det påverkade mig psykiskt och fysiskt. Hon förstod mitt problem direkt, och va i nästan säker på att jag skulle få min operation via landstinget. Remissen blev skickad till kirurg och enligt vårdgarantin skulle jag få hjälp inom 3 månader. Detta fick jag inte. 3 månder gick och jag ringde väntetidskansliet för att få reda på vilka kliniker jag hade att välja bland. Hon berättade för mig att den främsta kliniken som dom samarbetade med var plastikkirurggruppen. Några fler alternativ gav hon mig inte, hur jag än försökte. Min remiss blev iaf skickad ner dit, och nu väntar jag på en tid för att få komma dit på "konsultation". Efter att jag varit där måste dom meddela mitt landsting och förklara vad som kan göras och vad det kommer kosta, därefter tar landstinget beslut om jag får en operation betald av dom. När dom tagit det beslutet, så kan jag och plastikkirurgen boka en tid för operation. Det är så dom har förklarat det hela för mig.

dejting msn kaydol  

dejtingsajt gifta män Alltså, det du behöver börja med är att ringa din vårdcentral (vet inte om det går att maila), och begär då på en gång att du vill träffa en kvinlig läkare. Därefter förklarar du ditt problem, och är du osäker så är det bara att fråga hur du skall gå tillväga med detta.

dejtingsajt gifta mig Du kan förmodligen boka en konsultation med en plastikkirurg, och fråga då även där vad dom kan göra för att hjälpa dig få operationen via landstinget. :)

dejtingsajt gifta personer  

dejtingsajt gifta par jag förstår precis hur du känner, och hela min situtaion har påverkat mig så mycket psykiskt att jag utvecklade en socialfobi. Eftersom du läst min tråd, så vet du ju lite. Så tro mig, i know =/ skit jobbigt är det!

dejtingsajt bästa  

dejtingsajt bedrägeri Det du kan göra, (och som jag gjorde), är att maila ditt landsting. Förklara i ett mail vad ditt problem är, och se om dom har något svar. Dom brukar ha vissa "krav", som ska uppfyllas för att få en operation. jag vet t.ex om bukplastik, där har dom som ett att det ska vara ett visst antal cm i "häng", och sen har dom givetvis fler "krav".

dejtingsajt bonde  

dejtingsajt barn Förlåt om det blev lite grötigt inlägg :P

dejtingsajt bluff  

dejtingsajt badoo Har du några frågor som du inte vill ta upp här, eller bara stöd och så, så kan du pm:a..

dejtingsajt be2  

dejtingsajt bi Lycka till! :)

dejtingsajt gifta sig Ålder: 23 år,
Längd: 174cm,
Vikt: Ca. 66kg
Opererad 18:e okt -11 på plastikkirurggruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Omoperation 22:a Okt -12 Plastikkirurgigruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Vänster: 500cc, high profile, runda mentor.
Höger: 3

dejting pancake quote nätdejting säkerhet utbildning 2012, januari 9 - 12:33
dejta kollega slutar hellobenjamin
Bild för hellobenjamin
 Offline
sveriges populäraste dejtingsida exempel Senast sedd: 5 år 3 månader sedan
Silver
dejting i danmark väder Medlem: 2011-03-15 22:18

dejtingsajt för yngre

Maybeee skrev:
Jag ringde vårdcentralen och berättade att jag ville ha en tid hos en kvinlig läkare angående mina bröst, att jag mår psykiskt dålig och vill ha en remiss vidare till kirurg, nå mer än så ansåg jag att hon i receptionen inte behövde veta. Jag fick en tid, och var på plats den dagen.

dejtingsajt gifta kvinnor Jag visade upp mitt problem, förklarade hur det påverkade mig psykiskt och fysiskt. Hon förstod mitt problem direkt, och va i nästan säker på att jag skulle få min operation via landstinget. Remissen blev skickad till kirurg och enligt vårdgarantin skulle jag få hjälp inom 3 månader. Detta fick jag inte. 3 månder gick och jag ringde väntetidskansliet för att få reda på vilka kliniker jag hade att välja bland. Hon berättade för mig att den främsta kliniken som dom samarbetade med var plastikkirurggruppen. Några fler alternativ gav hon mig inte, hur jag än försökte. Min remiss blev iaf skickad ner dit, och nu väntar jag på en tid för att få komma dit på "konsultation". Efter att jag varit där måste dom meddela mitt landsting och förklara vad som kan göras och vad det kommer kosta, därefter tar landstinget beslut om jag får en operation betald av dom. När dom tagit det beslutet, så kan jag och plastikkirurgen boka en tid för operation. Det är så dom har förklarat det hela för mig.

gratis dejting skåne ystad

dejtingsajt presentation  

dejtingsajt polis Hej Maybeee!

dejting för hipsters  

dejta deprimerad katt Och tack för ditt svar. Jag har varit lite frånvarande här på sidan och försökt tänka igenom allt och hur jag vill göra. Jag ser att du hunnit genomföra din operation. Grattis! Jag hoppas att allt gick bra och att du är nöjd? Jag har en fråga angående storlek och kirurg. Du som gick via landstinget, hur mycket hade du att säga till om dessa? Jag är inte ute efter särskilt stora bröst, men jag undrar ändå lite hur landstinget ser på det där. Väljer de åt dig eller har man något att säga till om? Och om kirurgen; jag förstår att landstinget väljer en klinik som de samarbetar med, men har man någon val när det kommer till kirurg? :)

ny dejtingsida gratis Ålder: 22 år, Längd: 168 cm, Vikt: ca: 60 kg
Vill: Operera mina tubulära bröst (A-kupa)

Annons
nätdejting facebook grupp nätdejting facebook nere 2012, januari 9 - 12:37
dejting pancake mix hellobenjamin
Bild för hellobenjamin
 Offline
får man dejta en kollega Senast sedd: 5 år 3 månader sedan
Silver
att dejta en kollega Medlem: 2011-03-15 22:18

nätdejting för pensionärer Jag letar fortfarande efter någon med erfarenhet från Västra Götalandsregionen. Vilken vårdcentral/läkare vände ni er till? Hur blev ni bemötta? Vilka kliniker har avtal med vårdcentralerna här? Känner ni er nöjda med ert val att gå via landstinget?

nätdejting pensionärer göteborg Många frågor, men jag känner mig så osäker och det är så mycket att hålla koll på och som man inte vet mycket om.

dejting hipster namn Ålder: 22 år, Längd: 168 cm, Vikt: ca: 60 kg
Vill: Operera mina tubulära bröst (A-kupa)

dejta kollega citat nätdejting säkerhet ab 2012, januari 9 - 19:04
dejt med kollega pinglan (ej verifierad)
Bild för ImUgly

dejting hipsters Jag känner precis som dig! Jag vill verkligen göra något åt mina tubulära bröst, men det där första steget är så enormt jobbigt att ta. Jag menar ingen har någonsin fått se mina bröst och jag har bara berättat om detta för min mamma. Att gå och visa upp brösten känns så främmande!

dansk dejtingsida exempel Egentligen är mitt enda hopp att få detta betalt genom landstinget eftersom jag inte har ekonomin att betala detta själv, om jag inte får det beviljat kommer jag få vänta måååånga år innan jag har den möjligheten...

dejtingsida gratis online  

dansk dejtingsida gratis Jag har typ 1000 frågor men hittar inte någon som kan besvara dem, det verkar inte som det finns så mycket information om detta som man kan hitta själv. 

dejtingsida gratis ziehen Det jag är mest rädd för är nog ändå att gå till min vårdcentral, jag har blivit så illa behandlad där tidigare (av andra anledningar än brösten) så jag både en och två gånger har gått där ifrån gråtandes. Måste man gå till just sin vårdcentral eller kan man vända sig till UMO eller någon annan vårdcentral istället? 

gratis medlemskap dejting dejta kollega tidning 2012, januari 10 - 15:12
vill dejta en läkare Maybeee
Bild för Maybeee
 Offline
dejting pancake recipe Senast sedd: 5 månader 3 veckor sedan
Silver
dejta kollega unionen Medlem: 2011-05-23 12:32

ny dejtingsida exempel Jag har inte varit inne här så mycket så det är lugnt :)

dejta deprimerad vän  

bästa gratis nätdejting exempel Jag är supernöjd! Fast jag måste göra en korr, då implantatet på högra bröstet inte fäst sig, och glider nu mer och mer neråt. Utöver det så är jag världens lyckligaste :) 

dejtingsajter i finland oy  

smeknamn dejtingsajt badoo Min remiss blev ju skickad d det inte fanns tid här i mitt län.. därav hade jag enbart en klinik att välja på. Jag fick tid hos en kirurg, men hade innan remissen blev skickad, mailat en annan kirurg på samma klinik. Dom enades om att hon som jag maila till, skulle "ta över" mig, så jag åkte på konsultation vid henne.

dejta en läkare online  

dejtingsida gratis youtube Väldigt hjälpsam kvinna, som förstod mitt problem. Hon berättade vad hon tyckte och vad man kunde göra. Hon rekomenderade 400-500cc, men sa att jag får bestämma själv vad som känns rätt för mig. Jag valde 500cc, för att kunna fylla ut "hängbröstet" så mycket som möjligt.

dejtingsida gratis yrkesutbildningar  

dejtingsajt för singlar med barn Efter konsultationen åkte jag hem, och hon skrev till landstinget. kort därefter fick jag svar att operationen blev godkänd :)

helt gratis dejting app  

helt gratis dejt När det gäller att få tycka till lite själv angående profil, bakom/framför, implantat osv... så hade jag inte så mycket åsikter om det. jag tyckte bakom lät bra, och hennes åsikt angående profilen kändes också bra. Hon använde sig endast av Mentors implantat, och juag har läst mycket bra om de, så det lät bra i mina öron det med :) Hade jag viljat ha mindre än 500 så hade hon naturligtvis stoppa in det jag ville, men jag kände att 500cc skulle se normalt ut på mig, och inte alltför tillgjort. (syns ju ofta ändå att man har implantat).

dejtingsajt för sportintresserade  

dejting för döva Hoppas det hjälpte lite :)

dejtingsajt miljonärer Kram

dejtingsajt malmö Ålder: 23 år,
Längd: 174cm,
Vikt: Ca. 66kg
Opererad 18:e okt -11 på plastikkirurggruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Omoperation 22:a Okt -12 Plastikkirurgigruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Vänster: 500cc, high profile, runda mentor.
Höger: 3

Annons
dejta kollega psykopat dejta kollega dikt 2012, januari 10 - 15:14
nätdejting facebook chat Maybeee
Bild för Maybeee
 Offline
nätdejting facebook chatten Senast sedd: 5 månader 3 veckor sedan
Silver
dejta kollega gift Medlem: 2011-05-23 12:32

dejtingsajt muslimer Om ni har några frågor (som jag kanske kan besvara) så kan ni pm:a, lite enklare att svara separat. Jag kan försöka hjälpa så gott jag kan :)

dejtingsajt 50 plus Ålder: 23 år,
Längd: 174cm,
Vikt: Ca. 66kg
Opererad 18:e okt -11 på plastikkirurggruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Omoperation 22:a Okt -12 Plastikkirurgigruppen av Gabriella Rudbeck Wattin.
Vänster: 500cc, high profile, runda mentor.
Höger: 3

POF-feedback