Annons
2 inlägg / 0 nya
dejta tjejer på nätet Senaste inlägg
nätdejting zoosk medlemskap tv3 dejt med mig gratis dejting forum jobb 2013, maj 3 - 10:05
nätdejting fördelar och nackdelar aktiebolag Fager
Bild för Fager
 Offline
dejtingsida på facebook profilbillede Senast sedd: 3 år 10 månader sedan
Brons
dejting appar gratis ziehen Medlem: 2013-04-29 12:30

Söker modig vapendragare, plastikoperation thailand 2014

Detta inlägg ska endast besvaras i intresse av det jag skrivit om nedan. Jag är mycket medveten om att det är många som inte delar mina åsikter osv men då behöver ni inte heller lägga er i detta. Tack på förhand.
 
dejtingsida på facebook iphone Hej allihopa! Har precis bokat OP i bangkok, Dr. Pitch, för näsplastik och bröstförstoring. Jag kommer åka från sverige den 1a februari och komma fram den 2a, samma dag som jag ska till sjukhuset för operation.
 
Jag har tagit hjälp av Maya, på destination beauty. Hur jag kom i kontakt med dom var genom min kollega som var där förra året och gjorde bröstförstoring, fettsugning av lår samt större läppar. Hon opererades också av Dr. Pitch. Hon rekommenderar DB just för att det kändes tryggt och de har folk som kan översätta om det blir lite struligt med språket. Många är negativa till företaget och påstår att dom tar ut en extra avgift. Detta stämmer inte. Och om det skulle göra det, fine - jag betalar extra för trygghet i sånna fall. Det är ju så pass billigt ändå.
 
Har dessutom läst en del trådar om att det är farlig att åka till thailand att operera sig vilket jag inte alls känner fruktan över. I thailand är det så otroligt vanligt med plastikkirurgi. Jag menar, dom har haft transvestiter där många många år. De här plastikkirurgerna är bäst i världen. Dessutom kan man inte ens jämföra servicen man får där med här hemma. Jag kommer i bangkok få stanna på sjukhuset tre nätter (vilket ingår i priset) i sverige har jag fått höra blir man bortkörd efter en natt om ens det. dejtingsida på facebook tips Allt ingår dessutom i priset, mediciner, du får ett stort rum med tv, internet, man kan beställa roomservice osv.
 
Nu mer om mig. Jag har nu storlek 80b i bh och vill fylla ut med ungefär 250ml eftersom jag inte är ute efter stora bomber utan bara någon storlek större än vad jag har nu. Har i stort sett aldrig varit missnöjd med mina bröst men jag känner att det inte skulle skada om de var lite större. Snitten kommer dom att lägga i armhålorna (på min kollega syns dom inte längre, hennes bröst är verkligen fantastiska, hennes implantat var om jag minns rätt också 250ml).
 
Näsan hade jag komplex för när jag var yngre men nu har jag lärt mig att leva med den. MEN om man inte är helt nöjd - gör någonting åt det! Jag ska endast fila ner näsryggen,  övrigt är näsan fin och smal.
 
Priset vi har pratat om ligger på ungefär 35k sammanlagt för båda operationerna. Men det exakta priset får jag då jag har haft min konsultation med Dr.Pitch. Tror nog att det till och med kan bli mindre eftersom jag inte vill ha så stora implantat.
 
dejtingsajter kk hur Det jag skulle komma till är att jag åker ensam på denna resa men om det är någon här som är intresserad och vill åka dit men inte har vågat köra själv så är det bara hojta till!
 
dejtingsajt för gifta par dejting gävle dagblad
Annons
nätdejting fördelar och nackdelar kärnkraft bra dejtingsidor som är gratis comhem 2013, maj 3 - 10:14
bra gratis dejtingsidor Skruuf
Bild för Skruuf
 Offline
dejting appar gratis android Senast sedd: 4 år 3 månader sedan
Silver
dejting appar gratis ipad Medlem: 2013-02-23 09:46

gratis dejtingsidor flashback Detta är ju ett forum :) och många frågar ju för att man är intresserad/nyfiken/ och har funderingar.
Det är ju inget negativt eller kritik - frågar man inget så får man ju inget veta.
Än en gång - Lycka Till

dejting appar gratis saker 3 Barn - 37 år - 173 cm - 58 Kilo
Strl före OP 75 B ( Knappt )
Planerad OP Polarkliniken Umeå 24/4 2013
500 CC Smooth High Profile Runda Mentor Coh 1
Delvis bakom muskeln

POF-feedback