Annons
nätdejting ung xu nätdejting råd jobs dejta 2 killar samtidigt engelska 2013, april 29 - 13:00
bästa dejting sajt recept Fager
Bild för Fager
 Offline
dejta mig recept Senast sedd: 3 år 10 månader sedan
Brons
dejta mig youtube Medlem: 2013-04-29 12:30

Söker modig vapendragare, plastikoperation thailand 2014

nätdejting konversation verb Hej allihopa! Har precis bokat OP i bangkok, Dr. Pitch, för näsplastik och bröstförstoring. Jag kommer åka från sverige den 1a februari och komma fram den 2a, samma dag som jag ska till sjukhuset för operation.
 
Jag har tagit hjälp av Maya, på destination beauty. Hur jag kom i kontakt med dom var genom min kollega som var där förra året och gjorde bröstförstoring, fettsugning av lår samt större läppar. Hon opererades också av Dr. Pitch. Hon rekommenderar DB just för att det kändes tryggt och de har folk som kan översätta om det blir lite struligt med språket. Många är negativa till företaget och påstår att dom tar ut en extra avgift. Detta stämmer inte. Och om det skulle göra det, fine - jag betalar extra för trygghet i sånna fall. Det är ju så pass billigt ändå.
 
Har dessutom läst en del trådar om att det är farlig att åka till thailand att operera sig vilket jag inte alls känner fruktan över. I thailand är det så otroligt vanligt med plastikkirurgi. Jag menar, dom har haft transvestiter där många många år. De här plastikkirurgerna är bäst i världen. Dessutom kan man inte ens jämföra servicen man får där med här hemma. Jag kommer i bangkok få stanna på sjukhuset tre nätter (vilket ingår i priset) i sverige har jag fått höra blir man bortkörd efter en natt om ens det. dejtingsidor för unga aktiesparare Allt ingår dessutom i priset, mediciner, du får ett stort rum med tv, internet, man kan beställa roomservice osv.
 
Nu mer om mig. Jag har nu storlek 80b i bh och vill fylla ut med ungefär 250ml eftersom jag inte är ute efter stora bomber utan bara någon storlek större än vad jag har nu. Har i stort sett aldrig varit missnöjd med mina bröst men jag känner att det inte skulle skada om de var lite större. Snitten kommer dom att lägga i armhålorna (på min kollega syns dom inte längre, hennes bröst är verkligen fantastiska, hennes implantat var om jag minns rätt också 250ml).
 
Näsan hade jag komplex för när jag var yngre men nu har jag lärt mig att leva med den. MEN om man inte är helt nöjd - gör någonting åt det! Jag ska endast fila ner näsryggen,  övrigt är näsan fin och smal.
 
Priset vi har pratat om ligger på ungefär 35k sammanlagt för båda operationerna. Men det exakta priset får jag då jag har haft min konsultation med Dr.Pitch. Tror nog att det till och med kan bli mindre eftersom jag inte vill ha så stora implantat.
 
dejtingsidor för unga jobb Det jag skulle komma till är att jag åker ensam på denna resa men om det är någon här som är intresserad och vill åka dit men inte har vågat köra själv så är det bara hojta till!
 
Annons
nätdejting viktoria jönköping dejta 2 killar samtidigt viaplay 2013, april 29 - 13:32
dejta via sms dator Skruuf
Bild för Skruuf
 Offline
dejta mig nu Senast sedd: 4 år 3 månader sedan
Silver
dejtingsajt för kultur jobb Medlem: 2013-02-23 09:46

7himlen dejting jämtland Jättebra om man vill och vågar att man kan åka utomlands för att OPa sig.
Varje gång jag har OPat mig så har jag velat åka hem så fort som möjligt - oavsett OP -
hemma varvar jag ner och kan koppla av. :)
Vad händer om du får komplikationer ? Måste du själv stå för resor ner igen ?
Hoppas du hittar en "vapendragare" och att det blir bra :)
Lycka Till

7himlen dejting jönköping 3 Barn - 37 år - 173 cm - 58 Kilo
Strl före OP 75 B ( Knappt )
Planerad OP Polarkliniken Umeå 24/4 2013
500 CC Smooth High Profile Runda Mentor Coh 1
Delvis bakom muskeln

dejtingsajt för träning ystad dejta via sms online 2013, april 29 - 13:54
dejta äldre tjej tin (ej verifierad)
Bild för tin
Undrar också vad du gör om du får komplikationer? Även om man inte tror att det ska drabba en själv så kan man ha otur. Jag har behövt träffa min kirurg bråskande flera gånger pga allt som hänt mig. 
nätdejting konversation iphone dejtingsajter ingen svarar ej 2013, april 29 - 14:23
dejta 2 killar samtidigt barn Fager
Bild för Fager
 Offline
7himlen dejting frågor Senast sedd: 3 år 10 månader sedan
Brons
nätdejting konversation facebook Medlem: 2013-04-29 12:30
Hej Skruuf och Tin! Om det uppstår komplikationer eller att operationen behöver göras om så står yaheen hospital för detta, har redan kollat upp detta med försäkringar och allt så jag känner mig väldigt trygg i detta. Jag kommer dessutom befinna mig i asien i sammanlagt 11 veckor så efter en månad ska jag åka dit på en till efterkontroll där dom ser så att allt är som det ska.
 
Precis, det är olika för alla, man har läst om folk som råkat ut för hemska grejer men även för människor som inte ångrat sig en sekund. Så allt handlar egentligen om vad man själv har för magkänsla och uppfattning!
Annons
dejta via sms lån dejtingsidor för unga vuxna 2013, april 29 - 14:29
dejta via sms engelska Mspgirl1
Bild för Mspgirl1
 Offline
dejta 2 killar samtidigt kortare Senast sedd: 2 år 7 månader sedan
Silver
dejta mig vs Medlem: 2013-03-25 00:46
Hej, för en månad sedan hade jag räckt upp handen och sagt jag ska oxå dit, men jag har ångrat mig.
Efter jag börjat läsa här inne å lärt mig mer om vilka komplikationer som kan uppstå å tjejernas upplevelser så betalar jag hellre kostnaden här hemma för en op. Jag tvilar inte en sekund på att dom är duktiga där, min lillebror bor i bangkok och har träffat många som opererat sig  så klart å han tyckte jag skulle göra det där. Hihi jag tycker ju det e långt att åka 29 mil för en konsultation hos läkaren som jag vill ska utföra min op här i sverige så att behöva åka tillbaka till thailand med komplikationer är nog inget för mig :) tycker du är modig som gör det och ville bara önska dig lycka till :)

dejtingsajter presentation zen 38år,172 cm,67kg, 2 underbara barn
Strl före op: 75B
Strl efter op: 70F
Konsultation 24/5-13 Bo Cederqvist
Op 11/6-13 Bo Cederqvist, Clinic Strömstad
400 cc å 430 cc hp framför muskeln

7himlen dejting regler dejting 35 year 2013, april 29 - 14:37
dejting 35 years Fager
Bild för Fager
 Offline
dejta via sms xperia Senast sedd: 3 år 10 månader sedan
Brons
annorlunda nätdejting tips Medlem: 2013-04-29 12:30
Hej Mspgirl1. Som jag tidigare skrev är det såååååå viktigt att fatta din egen uppfattning om vad som är säkert och inte, bara för att det uppstått komplikationer för andra människor så betyder det inte att det kommer gå åt skogen för alla! Allt man läser på den här sidan är 50/50, hälften är nöjda, hälften inte. Det är knepigt! Tack för ditt inlägg :) Ha det så bra!
dejting akademiker quotes dejting 35 sammandragningar 2013, april 29 - 14:44
dejta 2 killar samtidigt photoshop Flisan69
Bild för Flisan69
 Offline
annorlunda nätdejting exempel Senast sedd: 2 år 2 månader sedan
Silver
dejtingsajt för kultur göteborg Medlem: 2013-02-15 20:09
Tror inte att det är farligare att operera sig utomlands än i Sverige. Det är som att säga att svenskt kött är säkrare än utländskt.
Skillnaden är nog mer att det är så mycket lättare med föreberedelser, konsulationer, operationer och efterbehandligar när man är i ett land där man pratar samma språk. Och framför allt närheten.
 
Jag har också bekanta och även sett flertal nyoperarade personer när jag varit i Thailand som är och verkar mycket nöjda och som ser bra ut. Men det finns alltid en baksida som man måste ta med i sin beräkning oavsett vart i världen man är.
 
Själv valde jag en klinik som finns i min närhet och en kirurg med gedigen erfarenhet inom ämnet.
Närheten för att jag inte ville skuffa omkring i vårt avlånga land. Först konsultation sen operation och alla återbesök. All ledighet och alla exta utgifter för att ta sig farm och tillbaka. 
De tusenlappar jag tror mig skulle ha tjänat för att välja en billigare klinik längre bort väger inte upp närheten och mm. Inte för mig iaf.
Priset är ju trots allt inte det som ska avgöra ens val, för pengarna ska ju sparas ihop eller betalas tillbaka ändå och det man köper ska helst bestå.
 
Så vad som är rätt och fel kan bara du avgöra.
 
Lycka till och hoppas att du hittar en vapendragare!

nätdejting konversation podcast Nippelplastik och framförplacering 450cc, Mentor, Siltex™ Round Moderate plus Profile,Cohesive I™

Annons
dejtingsidor för unga hjärtan dejta 2 killar samtidigt chords 2013, april 29 - 14:53
dejta via sms zdarma Fager
Bild för Fager
 Offline
funkar dejtingsidor flashback Senast sedd: 3 år 10 månader sedan
Brons
7himlen dejting sidor Medlem: 2013-04-29 12:30
Tack för ett bra svar Flisan 69. Det är precis det jag talar om, att alla avgör själva och ingen ska bestämma åt en! För mig handlar det absolut inte om priset, jag tjänar så pass bra att jag kan göra operationerna här hemma i sverige men väljer fortfarande thailand över det.
 
 
nätdejting konversation kde 7himlen dejting exempel 2013, maj 2 - 17:24
dejting för äldre turisten
Bild för turisten
 Offline
dejtingsajter otrogna imdb Senast sedd: 1 år 8 månader sedan
Silver
dejtingsajter otrogna islam Medlem: 2010-12-28 01:17
Förutom ansvarsbiten när någonting går fel så tycker jag att det är viktigt att känna till riskerna att få infektioner orsakade av multiresistenta bakterier, vilket kan drabba en även om man opereras på sjukhus som håller högsta standard. Jag var förr sambo med en läkare och han ville absolut inte semestra i Thailand eller övriga Asien ifall någon av oss hade blivit sjuk och måste opereras. 

dejtingsajter som är gratis online Op april -13, Patrik Höijer, Laser & Estetik
Delvis bakom, 300 mp, Allergan släta responsive
Från nada till 60F/G

dejtingsajter otrogna statistik dejting med äldre kvinnor 2013, juni 22 - 22:18
dejtingsajter ingen svarar svd Lipgloss
Bild för Lipgloss
 Offline
dejtingsajter ingen svarar segt Senast sedd: 1 år 6 månader sedan
Silver
dejtingsajt 100 gratis games Medlem: 2012-11-04 22:19
Tog också hjälp av DB när jag skulle opereras i vintras på Yanhee. Maya var min kontaktperson också och har varit så hjälpsam!
Lycka till :) Jag ångrar i alla fall inte en enda sekund att jag gjorde mina tuttar hos Dr Krairit i Bangkok.

dejtingsajt för 15 åringar helsingborg 20år, 180cm, 58kg
Strl före op: 70A/65B
Strl efter op: 70E/65F
Konsultation 11/11-2012, Dr Krairit, Yanhee International Hospital - Bangkok
Op 30/11-2012, Dr Krairit, Yanhee International Hospital - Bangkok
380cc HP (bredd 11,7cm x put 5,3cm)runda me

Annons
dejta äldre damer dejtingsajter otrogna koranen 2013, juli 5 - 08:45
dejting 35 illamående española
Bild för española
 Offline
dejting 35 weeks Senast sedd: 4 år 3 månader sedan
Brons
nätdejting konversation online Medlem: 2013-07-05 00:04
Hej!
Jag är ny i det här forumet och försöker läsa på så mycket jag kan. Även jag har funderat på Thailand, men känner mig osäker för eventuella komplikationer efteråt. Vad gör man när man är hemma i Sverige? Följande saker har jag läst kan hända:
 
1. ruptur
2. Kapselkontraktur
3. Infektioner
4. Om implantatet flyttar sig.
5. Om implantatet måste tas ur.
6. Kosmetiskt störande gropar.
7. Otillfredsställande kosmetiska resultat, t.ex. rynkighet, asymmetri, felaktig storlek, ej förutsedd form, kännbara implantat, deformerad ärrvävnad, oregelbundna/upphöjda ärr (hypertrofoiska)
8. infektion
9. Toxisk chock
10. Hematom/Serom - kräver drenage
11. implantatruptur
12. Fördröjd läkning
13. Nekros - det bildas död vävnad runt implantatet och det bildas permanent ärrdeformering kan uppstå efter nekros. Kan krävas kirurgiska ingrepp och att implantatet måste tas bort.
14. Atrofi i bröstvävnaden
 
Men jag undrar också vem som står för kostnaderna om jag opar mig i Sverige och något av detta inträffar. Får man gratis vård på kliniken eller får man betala? Eller står landstinget för kostnaderna?
 
Någon som har erfarenheter från ett sjukhus som heter Bangpakok 9 International hospital? Läste att det där skulle kosta 28 600 kr för anatomiska implantat och 21 560 kr för full bukplastik. Hemma på akademikliniken skulle samma operation kosta 46 000 kr plus 65 500 kr. Så skillnad i pris är det ju. Runda slängar 50 000 kronors skillnad.
 
Tacksam för kommentarer och era erfarenheter
"española"
 
 

dejtingsajt för 15 åringar halmstad 2 barn, 42 år, 150 cm, 50 kg
Stl före op: 70C
Stl efter op:
Konsultation 11/7 - 2013 Magnus Hober, Improva och Akademikliniken Jonas Röjdmark

POF-feedback