Annons
dejtingsida happy pancake wiki lyckad nätdejting flashback dejtingsajt för miljonärer ljudbok 2013, februari 3 - 20:09
dejtingsida rika män efterdropp Silicon dream
Bild för Silicon dream
 Offline
lyckad nätdejting exempel Senast sedd: 3 år 2 dagar sedan
Silver
dejtingsida helt gratis online Medlem: 2013-01-18 04:27

Konsultation Proforma Clinic

Någon som nyligen varit på konsulation på Proforma Clinic nyligen som har lust att berätta hur en konsultation går till hos dom?
 
Jag har funderingar på att vända mig till Örjan Gribbe när det är min tur.

romantisk date stavanger 40 år, 165 cm, 61 kg på väg ner till 55-57kg, 79 cm under brösten, över 86cm, midja 80 cm och stuss 94 cm Strl före op: 75 B-C Strl efter op: Runt 75 I-J Klinik: Laser & Estetik Läkare: Patrik Höijer Konsultation: 22 mars 2013 Klinik: Laser &

dejtingsajt happypancake review dejtingsida happy pancake recipe
Annons
dejtingsidor presentation ideas nätdejting recension bok 2013, februari 3 - 20:21
presentation till dejtingsajt badoo Kakan14
Bild för Kakan14
 Offline
dejtingsajter pannkaka lchf Senast sedd: 4 år 8 månader sedan
Silver
dejtingsida happy pancake english Medlem: 2013-01-25 20:28
Jag opereras om två dagar hos honom :) var på konsultation 21/1.
 
jag kom dit, anmälde mig i recpetionen, fick fylla i lite information om sjukdomar osv. sedan kom örjan, sjukt trevlig coh lugn, vilket gjorde mig lugn :D sedan gick vi in på hans kontor, han hade implantat på en hel byrå så jag gick direkt dit å vart alldeles fasciunerad, fanns SJUKT mycket implantat att välja mellan ;) jag sa att jag ville förstora brösten så de blir stora men ändå proportioneliga ut, jag fick ta av mig på överkroppen å sätta på mig en tight t-shirt å sen hämtade han en massa olika implantat som jag fick testa under törjan, men innan det så mätte han mina mått så att han hämtar implantat som passar min kropp, sen hittade jag 450 cc, å de kändes perfekt, så jag hade "i" dom under tröjan ett tag, medan jag ställde olika frågor jag hade med mig, om allt möjligt :) sedan var det klart :) å jag hade redan bokat operationstid hos honom så det var lugnt :) å nu sitter jag här, 2 veckor senare å ska operera mig av världens bästa Örjan :):) lycka till!

dejta någon med adhd vuxen 19 år, ca 165 lång, väger 48 kg
Strl före op: 70A
Strl efter op: 65F
Konsultation 21/1 Örjan Gribbe Proforma (bäst!)
Op 5/2 Örjan Gribbe Proforma
400cc/375cc bakom muskeln

dejtingsida happy pancake xoai dejtingsida happy pancake xoài 2013, februari 3 - 20:40
dejta någon med adhd diagnos Silicon dream
Bild för Silicon dream
 Offline
dejta 16 åring halmstad Senast sedd: 3 år 2 dagar sedan
Silver
dejta 16 åring ha Medlem: 2013-01-18 04:27
Åhh tack för ett snabbt och bra svar.
 
Hur lång tid har man till sitt förfogande? Känns som det lätt blir stressigt om man ska fixa alla frågor, mäta, prova ut implantat på 30 minuter.
 
Jag vet inte alls vilken storlek jag skall ha, vet bara vilken resultat jag önskar men cc och profil ingen aning. Sedan vet jag inte om lyft behöver göras och då undrar jag om det kostar extra eller om det ingår i priset sas. Vet du? Sedan vill jag även höra om man kan fixa bröstvårtorna/vårtgårdarna till snyggare då dem blev fula efter amning.
 
Önskar precis som dig stora bröst, fast det ska ju passa till min kropp så inga jättebröst och sedan vill jag att dom ska bli väldigt fasta men söker inget som ska se fastklistrade ut på överkroppen.
 
Har hittat några drömbröst, tycker Diabla har jättefina och även nocturnal85.
hoppas det är okej att nämna medlemmarnas namn såhär (har inte riktigt koll på forumets regler än).

dejta någon med adhd vuxna 40 år, 165 cm, 61 kg på väg ner till 55-57kg, 79 cm under brösten, över 86cm, midja 80 cm och stuss 94 cm Strl före op: 75 B-C Strl efter op: Runt 75 I-J Klinik: Laser & Estetik Läkare: Patrik Höijer Konsultation: 22 mars 2013 Klinik: Laser &

gratis dejting ryssland yttrandefrihet gratis dejting ryssland yta 2013, februari 3 - 20:59
nätdejting första dejten hemma Kakan14
Bild för Kakan14
 Offline
dejting presentation mall jobs Senast sedd: 4 år 8 månader sedan
Silver
gratis dejting telefon infolinia Medlem: 2013-01-25 20:28
ingen fara :) ! jag sa att jag ville ha god tid för jag hade frågor. så jag var där i 50 min :) jag kände samma sak, han frågade mig vad jag tänkt mig, jag ba eeh vadå`?enlightened de va då jag fick testa mig fram :) jag har faktiskt ingen aning, men jag TROR att det kostar :) Ja det ska man kunna skulle jag tro, men det där vet nog han när du är där :) men då kommer du behöva mer än en timme på dig, så säg det när du bokar tid för konsultation, så det inte är max 45 min för sen ska han gå å operera osv. :) Ja precis, ja det är okej, dom blir nog bara glada :) Jag hade med mig 23 bilder på bröst jag ville ha, varav några va på några jga inte ville ha :P

romantisk dejt i stockholm 19 år, ca 165 lång, väger 48 kg
Strl före op: 70A
Strl efter op: 65F
Konsultation 21/1 Örjan Gribbe Proforma (bäst!)
Op 5/2 Örjan Gribbe Proforma
400cc/375cc bakom muskeln

Annons
populär gratis dejtingsida dejtingsajt för bönder jarowskij 2013, februari 3 - 22:38
dejtingsajt för bönder jägare Silicon dream
Bild för Silicon dream
 Offline
dejtingsajt för bönder medeltiden Senast sedd: 3 år 2 dagar sedan
Silver
dejtingsajt bi xenon Medlem: 2013-01-18 04:27
Ah då ska jag säga till att jag vill ha extra tid på konsulationen då jag inte har en aning om vilken storlek jag vill ha och profil jag vill ha samt har så många frågor.
 
Vad ställde du för frågor?
 
Smart att ta med dig med bilder, det ska jag komma ihåg den dagen det är min tur, även bilder på bröst som jag inte vill ha.
 
Fast det med att skriva ut bilder, känns taskigt att skriva ut bilder på bröst där kvinnorna inte har en aning om att man skriver ut bilder på dom.
 
Tycker det är svårt att hitta en bilder på drömbrösten på nätet och sen kommer man hit och hittar hur många fina bröst som helst.

nätdejting p1 jesper 40 år, 165 cm, 61 kg på väg ner till 55-57kg, 79 cm under brösten, över 86cm, midja 80 cm och stuss 94 cm Strl före op: 75 B-C Strl efter op: Runt 75 I-J Klinik: Laser & Estetik Läkare: Patrik Höijer Konsultation: 22 mars 2013 Klinik: Laser &

dejtingsida happy pancake kokemuksia dejt 7 regiao militar 2013, februari 3 - 22:47
dejting på nätet flashback forum Kakan14
Bild för Kakan14
 Offline
dejta afrikanska kvinnor göteborg Senast sedd: 4 år 8 månader sedan
Silver
romantisk date kbh Medlem: 2013-01-25 20:28
ja säg de :) jag hade heller ingen aning alls, nu vet jag ju allt jag ska ha, men då hade jag ingen aning :D Jag hade massa frågor, 2 stycken a4-papper, kommer knappt ihåg, va så nervös haha ! men om komplikationer å allt möjligt :) jag skrev inte ut, sparade bara på mobilen å sen tog jag bort dom :) ja men precis, tyvärr är jag bara bronsmedlem men hoppas jag blir silver snart!!

dejta någon med adhd medicin 19 år, ca 165 lång, väger 48 kg
Strl före op: 70A
Strl efter op: 65F
Konsultation 21/1 Örjan Gribbe Proforma (bäst!)
Op 5/2 Örjan Gribbe Proforma
400cc/375cc bakom muskeln

romantisk date københavn nätdejting första dejten tips 2013, februari 3 - 23:09
dejtingsidor presentation zen Ange
Bild för Ange
 Offline
dejtingsidor presentation video Senast sedd: 1 år 10 månader sedan
Silver
dejting restaurang stockholm Medlem: 2012-12-15 16:20

dejting på iphone mail Tycker kakan förklarade allt väldigt bra:) gick till precis samma för mig, jag och en ko
Pis hade tiderna efter varandra så vi gick ist in samtidigt och fick all info tillsammans så hade vi sen gott om tid art prova imlantat :)) vi sprang runt där o "larvade oss" o provade massa olika implantat under den tighta t-shirten:) och vi behövde inte stressa heller vi gick nog över tiden med 30 minuter ca trotts att vi satte ihopp våra halvtimmes tider :P
Däremot så vet jag att priset med en kapselförsäkring är 37.000 kr och utan försäkringen 34.000 kr. Men kan rekomendera den. Och dessa priser är oavsett vilken storlek du väljer :) MEN de går till extra för lyft och antar även bröstvårtsplastik med . Däremot så vet jag många som tycker det är värt att göra bröstvårtsplastik i samband med förstoringen då det i många fall "slipper" ankar ärren för då kam de justera "hängett" när de fixar bröstvårtorna ist.

dejtingsidor thailand Men de är ju absolut så na frågor du kan ställa till han :) och klart. Man. Blir lite stilla i planeten när man väl kommer dit så de är verkligen inte dumt att skriva ner allt som ploppar upp i skallen innan man ska dit, och de finns verkligen inga dumma frågor så kör på bara :)
Jag tog oxå med mig bilder på olika bröst jag gillade . Precis som kakan så skrev jag inte ut dom utan. Sparade dom i min telefon bara :)
Det roliga med den bilden jag helst ville efterlikna var att direkt när han såg den sa han ( dom har jag gjort!:) hehe och det är absolut möjligt med dina bröst:) de gjorde mig glad och lugn:)

dejt stockholm tips Folk säger mkt om att han kan framstå lite kort och nonchalant och till viss del kan jag hålla med, iaf på att han kunde vara lite kort . Men jag tyckte att det var jätte bra, men fick liksom ett rakt o ärligt svar och man blev inte förvirrad :) och han berättade möjligheterna och rekomenderade olika implantat för olika resultat men Valter får man göra själv, han ville inte rikta in en på något speciellt utan ville ha svaret från en själv :) proffsigt enligt mig!

bästa dejting app registrera All lycka till din konsultation och
Lycka till kakan på din operation :)

romantisk date trondheim 25 år, 166 cm, 75 kg.

romantisk dejt tips Strl före Op : liten B

romantisk date vinter Strl Efter Op : 70H

dejting stockholm ystad Konsultation : 30/11 -12 Örjan Gribbe , Proforma

dejting appar flashback skvaller Op : 13/12-12. Örjan Gribbe , Proforma
500 cc hp bakom muskeln.

nätdejting p1 frekvens Rekommenderara Proforma Clinic starkt !

Annons
romantisk date med kæresten romantisk date med kjæresten 2013, februari 4 - 03:04
romantisk middag date Silicon dream
Bild för Silicon dream
 Offline
gratis dejting nummer eniro Senast sedd: 3 år 2 dagar sedan
Silver
gratis dejting nummer ett Medlem: 2013-01-18 04:27
Kakan14 skrev:
ja säg de :) jag hade heller ingen aning alls, nu vet jag ju allt jag ska ha, men då hade jag ingen aning :D Jag hade massa frågor, 2 stycken a4-papper, kommer knappt ihåg, va så nervös haha ! men om komplikationer å allt möjligt :) jag skrev inte ut, sparade bara på mobilen å sen tog jag bort dom :) ja men precis, tyvärr är jag bara bronsmedlem men hoppas jag blir silver snart!!
 
Du borde bli silvermedlem idag för nu har det gått 15 dygn sedan du reggade dig här.
Jag har nyss blivit silvermedlem, toppen och mycket roligare då när man kan se bilder .
 
Jag är helt lost och är bara mer förvirrad. Ibland så funderar jag att gå på en konsultation bara för att få veta lite mer om min status och mina mått, min egen vävnad så jag liksom kan be om mer hjälp för jag får ingen rätsida på något och vet inte alls vad jag kan förvänta mig att få för resultat, det som ser bra ut på andra kan ju bli hel fult på mig mm mm.
 
Så man kan lägga in på mobil bilder och sen visa därifrån? Jag trodde man skulle skriva ut det ha ha jag tänkte att vad fan ska de tro på bibblan om jag kommer dit och kopierar bild efter bild på tjejer med nakna bröst om mig ha ha
 
Jo jag är skitnervös redan fast jag inte ens sparat en spänn till min operation ha ha. Jag har blivit lite besatt av detta projekt och tänker lite för mycket på det.
 

nätdejting första dejten outfit 40 år, 165 cm, 61 kg på väg ner till 55-57kg, 79 cm under brösten, över 86cm, midja 80 cm och stuss 94 cm Strl före op: 75 B-C Strl efter op: Runt 75 I-J Klinik: Laser & Estetik Läkare: Patrik Höijer Konsultation: 22 mars 2013 Klinik: Laser &

dejt plats stockholm dejt platser stockholm 2013, februari 4 - 03:13
gratis dejtingsida Silicon dream
Bild för Silicon dream
 Offline
en romantisk dejt Senast sedd: 3 år 2 dagar sedan
Silver
dejtingsajt australien oktober Medlem: 2013-01-18 04:27
Ange skrev:
Tycker kakan förklarade allt väldigt bra:) gick till precis samma för mig, jag och en ko Pis hade tiderna efter varandra så vi gick ist in samtidigt och fick all info tillsammans så hade vi sen gott om tid art prova imlantat :)) vi sprang runt där o "larvade oss" o provade massa olika implantat under den tighta t-shirten:) och vi behövde inte stressa heller vi gick nog över tiden med 30 minuter ca trotts att vi satte ihopp våra halvtimmes tider :P Däremot så vet jag att priset med en kapselförsäkring är 37.000 kr och utan försäkringen 34.000 kr. Men kan rekomendera den. Och dessa priser är oavsett vilken storlek du väljer :) MEN de går till extra för lyft och antar även bröstvårtsplastik med . Däremot så vet jag många som tycker det är värt att göra bröstvårtsplastik i samband med förstoringen då det i många fall "slipper" ankar ärren för då kam de justera "hängett" när de fixar bröstvårtorna ist. Men de är ju absolut så na frågor du kan ställa till han :) och klart. Man. Blir lite stilla i planeten när man väl kommer dit så de är verkligen inte dumt att skriva ner allt som ploppar upp i skallen innan man ska dit, och de finns verkligen inga dumma frågor så kör på bara :) Jag tog oxå med mig bilder på olika bröst jag gillade . Precis som kakan så skrev jag inte ut dom utan. Sparade dom i min telefon bara :) Det roliga med den bilden jag helst ville efterlikna var att direkt när han såg den sa han ( dom har jag gjort!:) hehe och det är absolut möjligt med dina bröst:) de gjorde mig glad och lugn:) Folk säger mkt om att han kan framstå lite kort och nonchalant och till viss del kan jag hålla med, iaf på att han kunde vara lite kort . Men jag tyckte att det var jätte bra, men fick liksom ett rakt o ärligt svar och man blev inte förvirrad :) och han berättade möjligheterna och rekomenderade olika implantat för olika resultat men Valter får man göra själv, han ville inte rikta in en på något speciellt utan ville ha svaret från en själv :) proffsigt enligt mig! All lycka till din konsultation och Lycka till kakan på din operation :)
 
 
Skrattar, ja stilla i planeten är det verkligen här, jag vet varken ut eller in och vet inte om jag ska låta kirurgen välja helt fritt att sett in det implantat du tycker passar mig bäst ha ha. Nää jag vill nog ha minst 300 cc men när jag ristestet så ser de så jäkla ynkligt ut och det ser ut som idag typ så jag vet i sjutton. Har egen vävnad men vattentestet visade inte på ett skit utan blev blöt som fan utan att få fram nåt på det. Jag är så lost.
 
Jo frågor har jag så han kommer nog undra vad fan det är förhör han hamnat i ha ha.
Vad är ankarlyft? Behövs det om man gör vårtgårdsplastik och gör det inte jävligt ont i nipplarna och tejpa dessa låter svårt, men jag vill kanske bara göra på ena bröstvårtan som är som dubbel och ful.
 
Skönt att ha en kompis med sig skulle jag behöva men har ingen, knappt nån förutom min syrra och min gamla kille som vet om att jag ska göra en bröstförstoring.

dejtingsajt för bönder protesterar 40 år, 165 cm, 61 kg på väg ner till 55-57kg, 79 cm under brösten, över 86cm, midja 80 cm och stuss 94 cm Strl före op: 75 B-C Strl efter op: Runt 75 I-J Klinik: Laser & Estetik Läkare: Patrik Höijer Konsultation: 22 mars 2013 Klinik: Laser &

gratis dejting nummer danmark gratis dejting nummer zoeken 2013, februari 4 - 03:19
dejta 16 åring jobba Silicon dream
Bild för Silicon dream
 Offline
dejtingsajt happypancake app Senast sedd: 3 år 2 dagar sedan
Silver
dejtingsajt australien tid Medlem: 2013-01-18 04:27
Häftigt förresten att du visade en bild på bröst som han gjort. Klockrent.
 
Egentligen så borde det bästa vara att prova ut implantat utan att veta cc på dom för det är så lätt att man jagar stora cc då om du förstår hur jag menar. Om jag inte vet så kanske det visar sig att jag kanske är nöjd med säg 375 cc och skulle jag då vetat om det så kanske jag inte alls skulle varit det utan blivit besatt av att ta större bara för liksom.
 
Vad valde du?
 
Sedan detta med profil fattar jag ingenting om. Nån som har lust att förklara detta?

dejtingsajt för bönder präster 40 år, 165 cm, 61 kg på väg ner till 55-57kg, 79 cm under brösten, över 86cm, midja 80 cm och stuss 94 cm Strl före op: 75 B-C Strl efter op: Runt 75 I-J Klinik: Laser & Estetik Läkare: Patrik Höijer Konsultation: 22 mars 2013 Klinik: Laser &

Annons
namn på dejtingsida dejta någon med adhd engelska 2013, februari 4 - 10:44
dejting stockholm quality Ange
Bild för Ange
 Offline
dejt ställen stockholm Senast sedd: 1 år 10 månader sedan
Silver
bästa dejting app barn Medlem: 2012-12-15 16:20
 
med ankarärr menar jag att när man förstorar o gör ett lyft så blir ärret ett liknande "ankare" då du oftast för snittet i bröstvecket (under bröstet) och sen tas lite överflödigt häng bort och då skör man ofta bort en trekant från bröstvårtan och ner till vecket  vilket betyder att man syr både under bröstet och från vecket upp till bröstvårtan igen :) då kallas ankarärr/ankarlyft:) men ska man fixa till sina bröstvårtor i samma veva kan man oftast undvika att göra ett sånt ärr om man tex skär bort lite extra häng runt bröstvårtorna ist innan de får sin nya placering. och då brukar det även gå att länna in implantatet den vägen med så att man slipper ärr under bröstet oxå:) men då e ju förutsättningarna att man fifflar lite med båda bröstvårtorna :P
 
ja jag hade ingen vidare stor koll på cc heller innan. men uppfattning va av någon anledning att jag hade sett många bilder med skit snygga bröst på och de flesta hade runt 400cc. så jag trodde då att med 400cc gav ca en fyllig D kupa. de kanske de gör för en del men hade inte först en tanke på att de berodde på hur man själv såg ut ;P
 
 
dejta på distans webbkryss jag gav han min förklaring och de lär såhär: (visade bilden) och sa om detta inte skulle vara omöjligt så skulle jag vela ha så lika bröst som dessa som möjligt sa jag. och gärna lite åt "fake"hållet men inte mkt. och ganska stora men ändå inte så att de blir pluffsigt och jag ser ut som ett tält när jag klär mig då jag även har lite bredare höfter.
 
han gav mig 2 olika implantat och jag visste då inte vilket cc det var och när jag frågade honom hur stora de var och hur stort de skulle bli i bh storlek så svarade han romantisk date for 2 :Tänk inte på vilken storlek det är eller kommer bli utan försök se vilka du gillar bäst.
 
 
när jag fick reda på att de jag fillade bäst var 500cc så blev jag förvånad, för med de tankar jag hade haft över 400cc så vart jag nojjig och frågade säkert 40 ggr om han kunde lova mig att jag inte slulle se allt ifrån dum ut till tjock eller bred eller ett lält osv, men fick bara som svar att jag kommer bära upp dom snyggt :) så jag gick på känslan att de kändes bäst och att han sa att jag inte alls kommer kunna tälta i mina kläder och valde då 500 :)
 
 
romantisk date for han Profilen: profilen är "putet"  hur höga implantaten är. jag fick välja på ,platta,medium,hög och ultra hör profil.
så har man ganska platta bröst kan jag rekomendera hög (hp) eller uttra hör profil (uhp) ju högre profil man väljer ju mer put framåt får du :) har du ganska putande bröst så behöver man inte bygga på dom mer utåt om man inte vill :) jag hade lite lite put och valde då högprofil för att de skulle bli med putiga :)
 
romantisk date for to ett exempel som kanske inte är rätt men en tydlig  och lite överfriven förklaring :
romantisk date forslag tre implantat som motsvarar samma storlek i olika profil.
 
romantisk første date medium:  ett runt implantat tex med medium profil tex 14cm i diameter och jämn platt ca 3cm mär de ligger ner
 
romantisk date ute hög profil: ett runt implantat tex med högprofil tex 14cm i diameter och lite put sluttande uppåt till kanske 5 cm högsta punkt.
 
dejtingsidor presentation youtube ultra hög profil:  samma runda implantat med 14 cm i diameter och lite större put tex sluttande uppåt till 7 cm högsta punkt.
 
 
så skulle jag förklara dom iaf om mainte vet hur de ser ut :) (reserverar för att måtten kanske inte e korrekta men ändå):)
 
hoppas du blev lite klokare iaf :P
 

romantisk date göteborg 25 år, 166 cm, 75 kg.

dejtingsida rika män youtube Strl före Op : liten B

funkar internet dejting jämtland Strl Efter Op : 70H

funkar internet dejting jönköping Konsultation : 30/11 -12 Örjan Gribbe , Proforma

nätdejting p1 ekot Op : 13/12-12. Örjan Gribbe , Proforma
500 cc hp bakom muskeln.

nätdejting p1 examen Rekommenderara Proforma Clinic starkt !

POF-feedback