Annons
1 inlägg / 0 nya
alla dejtingsidor på samma ställe göteborg erfarenheter av nätdejting alla dejtingsidor på samma ställe gästlista 2014, november 24 - 09:59
alla dejtingsidor på samma ställe webbkryss Miss_America
Bild för Miss_America
 Offline
inledningsfras nätdejting nackdelar Senast sedd: 3 månader 5 dagar sedan
Silver
dejta utländska kvinnor weed Medlem: 2013-10-07 09:42

Clinic88 - någon som opererats där?

dejtingsidor bra reviews På 80-talet fanns en klinik som hette Clinic88 i Göteborg, de gjorde en del av operationerna på Sahlgrenska (om jag minns rätt).
De gjorde bl.a. bröstförstoring och fettsugning, hade stora annonskampanjer i Veckorevyn och andra tidningar som var stora då.
Jag gjorde själv en fettsugning hos dem och undrar om någon mer opererat sig där eller vet vad som hände med kliniken? Har de bara bytt namn och finns kvar i annan regi? Eller stängde de igen? Pga vad isåfall? De var ju en av de största klinikerna på den tiden och jag hittar ingen info alls om dem nu, har googlat massor.
Tyvärr hittar jag inte mina papper därifrån så jag kommer inte ihåg vad min kirurg hette, vore kul att veta om han har en annan klinik nu. Jag hade kontakt i några år med en tjej som opererades samma dag som jag och som fick opereras om flera gånger pga av att det inte blev bra, men har inte kvar hennes nummer heller.

dejtingsidor bra review Vore som sagt kul att få kontakt med någon som också opererats där eller vet vad som hände med kliniken. :)

dejta chat photo 2 barn, 42år, 163 cm, 54 kg
Strl före op:70B
Konsultation 22/10 Helena Sveinsdottir på Citadellklininken.
Op april 2014, allergan soft touch 420 cc, bredd 12, uhp, bakomplacering.

Annons

POF-feedback