Annons
dejting i linköping quiz nätdejting hur många jordklot gratis dejtingsidor på nätet ica 2017, juli 5 - 18:01
argument mot nätdejting nackdelar X-Woman
Bild för X-Woman
 Offline
dejting för höginkomsttagare Senast sedd: 3 månader 3 dagar sedan
Silver
dejtingsida för tatuerade huden Medlem: 2017-04-01 15:31

Per Hedén (fettransplantation bröst)

tips första träffen Jag har precis fått veta att det är kirurgen Per Hedén som ligger bakom patienten "Kvinna 21 år" på deras hemsida https://www.ak.se/bilder/brost/fettransplantation/

tips första dejten Det är just denna före- och efterbild som har fått mig att vilja korrigera mina bröst. Fantastiskt resultat och utan implantat. Nu är frågan, är Per Hedén bra?

första dejten tips stockholm Googlat lite snabbt och blir osäker. Kommer även maila HSAN när det blir aktuellt men vill gärna höra från andra här som har erfarenhet av honom. Ni kan gärna skriva om ni har gjort något annat ingrepp typ näsplastik eller bröstoperation med implantat eller dylikt.

tips att göra på första dejten Nyfiken på näsplastik och fettransplantation till bröst. Kommer troligen inte att genomgå någon av operationerna pga. riskerna.

Annons
dejtingsida för tatuerade land dejtingsida för tatuerade landet 2017, juli 6 - 18:58
dejtingsida för tatuerade tjejer FinaNina
Bild för FinaNina
 Offline
dejtingsida för tatuerade tårar Senast sedd: 4 månader 2 veckor sedan
Brons
nätdejting flashback forum Medlem: 2017-06-30 16:20

tips efter första dejten Ja, Per op min näsa och fettsög under hakan. Inte ett blåmärke till idag (drygt 2v efter op). Per är kompetent och vet vad han gör. Han tar alla frågor på allvar och svarar på sms i tid och otid. Rekommenderar verkligen honom!

POF-feedback