Annons
skicka sms till dejt bra dejt ställen i stockholm skicka sms efter dejt 2017, juli 12 - 21:38
dejta i usa Mars74
Bild för Mars74
 Offline
gratis dejting på facebook Senast sedd: 5 månader 1 vecka sedan
Silver
exklusiva dejtingsajter Medlem: 2017-02-10 21:53

Välja rätt?!?

bästa dejtingsidan Jag skulle behöva hjälp med råd o tips från er!
För 14 år sedan gjorde jag en bröstförstoring. Jag har 420 g o hög profile.. Mer vet jag inte pga att det va så länge sen. Så jag vet inte vad mina implantat heter. Jag tycker nu att det är tid nog att byta ut dem. Jag kan inte påstå att de är blivit fula el direkt hängiga men väldigt trötta. Jag har varit gravid o ammat så det är väl inte så konstigt kanske. Ni som kan se min bild ser dem när jag ligger ner o ska lägga upp en bild stående oxå.
Det jag nu behöver hjälp med är vad ni tycker om vilken protes samt volym o höjd som är bäst.
Jag önskar att de inte flyter ut så mycket vid ryggläge o så vill jag ha mycket volym upptill.
Behövs en mycket större protes nu när jag är både äldre o mer elastisk i huden? Va är skillnaden mellan alla protese cc ,corse, anotomic,mm?

seriös gratis dejtingsajt Tack på förhand! Mvh Linda

bra dejtingsajt presentation 4 barn 43 år 164 cm 56 kg

date l appel du large baudelaire Bröstförstoring 420 hög profil bakom bröstmuskeln. År 2003
Linköping Dr Nettelblad
Stl innan op 75 B
Stl efter op 75 E

Annons
dejta killar i usa störst dejtingsajt 2017, juli 13 - 11:59
dejtingsidor i danmark Monkeymoe
Bild för Monkeymoe
 Offline
gratis dejtingsidor för unga Senast sedd: 4 månader 3 veckor sedan
Silver
dejting på nätet Medlem: 2017-07-04 21:07

dejta på nätet tips Märket Motiva, deras profiler (putet på implantatet) heter mini, demi, full och corsé istället för low profile, moderat plus profile, high profile och ultra high profile. Corsé tex ger mest fyllighet/bullighet uppåt pga dess put. Cc är detsamma som ml, man brukar väl säga att 1dl är detsamma som 100cc. Anatomic är formen på implantatet. Anatomiska implantat är droppformade till utseendet, och ska väl ge ett mest naturligt resultat. Det är mer fylliga nedtill. Har själv ingen erfarenhet av anatomiska implantat. Sedan finns det runda.

dejta på nätet flashback Jag ska byta ut mina Mentor runda, high profile, 350cc mot Motiva runda, corsé (ultra high profile) 510cc eller 550cc just av den anledningen du beskrev, att dem blivit "trötta". Jag har läst flera som haft Mentor och upplevt samma som mig, bytt till Motiva och blivit jättenöjda. Min kirurg rekommenderade corsé (ultra high) till mig just för att få en mer fyllighet upptill och inte som jag har idag - ingen överpol. Om du vill ha en mer fyllighet upptill borde du nog också lägga i Ultra high och inte High som du har nu.

jdate iphone app Googla Motiva implantat och kolla deras olika listor, där kan du kolla och jämföra olika implantat och profiler, projection, cc och bredd med varandra. Går du ner i profil från tex corsé till Full blir även implantatet bredare och tvärtom, tex: Motiva round corsé, 510cc, har en projection på 6.0 och en bredd på 12, medans Motiva round Full, 500cc, har en projection på 5.3 men en bredd på 13. Det skiljer alltså 0.7 på projection, alltså putet, mellan corsé och Full samt att Full är 1 cm bredare.

jdate app Angående bredd på implantatet har jag läst att man ska ha så nära sin egen bröstbredd som möjligt för att få en fin klyfta och inte ett par bröst som går ut för mycket i armhålan. 0,5 +-, men vet inte om detta stämmer... Vet du inte din bröstbredd mäter din kirurg det på din konsultation.

date y appointment Sen vill jag bara säga att man kan inte få allt som man önskar, mycket beror på utgångsläge också. Har man ett par bröst som sitter långt ifrån varandra nu kommer de antagligen sitta en aning ifrån varandra efteråt också.

hur många dejtingsajter finns det Hoppas det gav dig svar på några av dina frågor iallafall :-) Ni får rätta mig om jag har fel på något eller om någon upplever annorlunda.

bra användarnamn dejtingsajt 1 barn, 25år, 173 cm, 61 kg
Bröstförstoring
Strl före: 70A
-Operation: 2012, Carl-Johan Gustafson, Proforma
350cc Mentor HP bakom bröstmuskeln
-Operation: 19 juli 2017, Örjan Gribbe, Proforma
550cc Motiva corsé, bakom bröstmuskeln

dejtingsajt på nätet dejta på nätet forum 2017, juli 13 - 16:33
seriös dejting gratis Mars74
Bild för Mars74
 Offline
seriös dejtingsida för unga Senast sedd: 5 månader 1 vecka sedan
Silver
en seriös dejtingsida Medlem: 2017-02-10 21:53

dejtat i 4 månader Tack snälla du för en suverän förklaring på allt jag undrar!!! Nu förstår jag betydligt mycket bättre!

gratis seriösa dejtingsidor Mvh Linda

smeknamn på dejtingsajt 4 barn 43 år 164 cm 56 kg

bästa dejtingappen Bröstförstoring 420 hög profil bakom bröstmuskeln. År 2003
Linköping Dr Nettelblad
Stl innan op 75 B
Stl efter op 75 E

POF-feedback