Annons
1 inlägg / 0 nya
dejting passagen dejting 65+ dejtingsajter polen 2016, februari 22 - 20:24
engelska dejtingsajter Missan
Bild för Missan
 Offline
nätdejting omsättning Senast sedd: 1 år 6 månader sedan
Silver
dejting pannkakan Medlem: 2015-06-02 22:21

Sliding genioplasty?

dejta gifta män bilder från ryska dejtingsajter Hej där! Har fetmarkerat frågan jag startade den här tråden för. Resten är bara mina tankar kring om det är "okej" att genomföra en sån här operation.. Mycket svamel, ni behöver inte bry er om det ifall ni inte av någon anledning tycker det är en intressant frågeställning! :)

dejtingsajter bästa  

dejtingsajter kostnad Jag var på konsultation för ett tag sen angående min _väldigt_ underutvecklade haka. Fick höra att ett hakimplantat inte är rätt väg för mig eftersom jag redan har en väldigt lång och spetsig haka, något som skulle bli ännu tydligare med ett button style implantat. Implantat med vingar är inte ens att tänka på, jag är kvinna och att bredda hakan ytterligare kommer inte se bra ut i mitt fall. Blev därför rekommenderad att göra en "sliding genioplasty" istället, men det är inte något denna klinik erbjuder och de kände inte till någon i Sverige som genomförde operationen. De redigerade iaf mina bilder för att visa vad jag skulle kunna få för resultat. Bifogar en bild på hur min haka ser ut idag. Det är inte jag på bilden, den är tagen från google. De redigerade bilderna och förkortade hakan och drog den framåt i profil så att den stack ut så långt som en haka "ska" sticka ut, ca så långt som underläppen. Jag visste redan att min haka var i största laget, men jag ville främst fixa min profil eftersom det verkade vara en alldeles för stor operation att förkorta hakan. 

nätdejting bra  

dejta otrogna dejta gratis En sliding genioplasty går till på så vis att de sågar av en bit av hakan, skjuter fram benbiten och sen skruvar fast den. Med tiden kommer detta läka precis som ett brutet ben läks ihop, väldigt stabilt och naturligt alltså, inte som ett implantat. Detta tyckte jag lät jätteomständigt, farligt och DYRT när de berättade om det. Har googlat lite och det verkar inte vara en jätteovanlig operation i USA, men jag är fortfarande väldigt osäker.. Ett hakimplantat på 30-40k kan jag gå med på, men att såga sönder benet? Kan tänka mig att det kostar närmare 100k...

dejta kort kille  

bra användarnamn på dejtingsida Samtidigt så var dom redigerade bilderna på hur hakan skulle förändras av operationen helt otroliga. Trodde aldrig att jag med min avlånga ansiktsform skulle kunna se så feminin ut bara för att man skalade av några millimeter av hakans längd.. Det var helt otroligt. Jag visste att min haka var ett "problemområde", men att det skulle bli SÅ stor skillnad!

uppsats om nätdejting  

dejta 2 tjejer wordfeud dejting Har någon här erfarenhet av sliding genioplasty och vart kan man vända sig? USA är out of the question, men England har jag hört har några bra kirurger också. Vad kostar det?

nätdejta utan bild  

dejting appar till iphone Jag är så himla förvirrad nu! Efterbilderna var verkligen OTROLIGA. Just p.g.a. det känns det så FEL också. Så himla stor förändring! Är det "okej" att ändra hela sitt ansiktets karaktär? Jag har alltid sett mig som en tjej med långt och smalt ansikte, saknar käkben att tala om och haka saknar jag helt... När man förkortade hakan trädde plöstligt käkbenen fram och hela mitt ansikte blev mer harmoniskt och framförallt KORTARE. Ögonen såg inte ut att sitta lika nära varandra heller. Störst förändring blev det förstås i profil, plötsligt såg inte min näsa stor ut längre... Mitt hakfett skulle också minska/försvinna i och med operationen operationen, något som jag också har haft komplex för jättelänge! 

amerikansk nätdejting Hur mycket är för mycket? Känner mig så fake..

dejta vegan  

dejtingsajt för upptagna 20 år, inga barn

dejta stora kvinnor Näsplastik via Artnose sommaren 2016

Annons

POF-feedback