Annons
1 inlägg / 0 nya
dejta amerikanska män dejtingsida på facebook nätdejting jämförelse 2016, mars 26 - 14:04
romantisk första dejt luna82
Bild för luna82
 Offline
romantisk dejt hemma Senast sedd: 1 månad 1 vecka sedan
Brons
romantisk dejt Medlem: 2016-01-10 21:25

Fettransplantation till område som redan fettsugits

presentation på dejtingsida För ca 5 år sedan gjorde jag en laserfettsugning av min dubbelhaka. Jag märkte lite ojämnheter direkt och tyckte att kirurgen hade tagit lite väl mycket. Men jag var ändå ganska nöjd. Men efter att tiden gått och ansiktet och huden blivit lite äldre så har resultatet blivit så mycket sämre och jag mår så himla dåligt av det.. Jag är så rädd för framtiden eftersom det med största sannolikhet bara kommer se ännu märkligare ut ju äldre jag blir :( Jag har gått upp ca fem kg sen ingreppet och det känns som att jag gått upp i vikt i ansiktet men knappt nåt under käklinjen och hakan, däremot har huden blivit slappare där och veckar sej konstigt.

exempel på presentation dejtingsida Efter att ha läst på massor om komplikationer efter fettsugning så känns det som att enda utvägen är att transplantera tillbaka lite fett och skulle väldigt gärna vilja höra om någon har erfarenhet av fettransplantation till ett område som man tidigare gjort en fettsugning på?

dejtingsajter 55 Har fått uppfattningen av att transplanterat fett inte sätter sig så bra på sådana områden pga ärrvävnad (som kanske är värre efter laserfettsugning?), att fettet kan fästa någon annanstans istället vilket vore en ännu värre mardröm. Har även hört att man vid viktuppgång går upp extra mycket på ställen som man gjort fettransplantation på, stämmer det?

kristen nätdejting Hade gjort vad som helst för att ha detta ogjort och just nu vill jag mest flytta ut till skogen och aldrig låta någon se mej igen. Brösten, magen osv kan man åtminstone dölja men jag har förstört mitt ansikte :´(

nätdejting anonym Skulle vara så tacksam för svar om någon har erfarenhet av fettransplantation till områden som redan fettsugits eller från någon som kanske gjort fettsugning av haka och käklinje. Eller från någon annan som kanske har något gott råd, tips om plastikkirurg eller liknande.

Annons

POF-feedback